FOTO Učenici Katoličke osnovne škole obitelji i rodbini pjesmom, plesom i glumom čestitali Božić

Pastiri, Sveta obitelj, Božićno svjetlo, plesači, pjevači – svi oni večeras (ponedjeljak) su u Kazalištu Virovitica roditeljima, rodbini i prijateljima prenijeli poruku mira i ljubavi, kroz predstavu Katoličke osnovne škole Virovitica.

Učenici su pjesmom, plesom i glumom tako čestitali Božić i svima poželjeli obilje mira, blagoslova i svakog dobra i to ne samo na hrvatskom, već i na latinskom, njemačkom i engleskom jeziku, bilo kroz scenski prikaz, bilo kroz izvedbu pjevača ili recitatora. U publici je bilo smijeha, suza radosnica, pljeska i pohvala, osobito na kraju, kada je pozornica bila gotovo premala za sve učenike škole koji su nastupili u programu.

IMG 3921

“Bila je ovo zaista jedna posebna prilika u kojoj ste mogli vidjeti kako izgleda prava ‘Škola za život’i što sve učenici u okviru nje uče i rade na nastavi i izvannastavnim aktivnostima – poručio je ravnatelj vlč. Mario Večerić okupljenima, čestitajući svima Božić i zahvalivši učenicima na bogatom programu u koji su, zajedno sa svojim učiteljicama i učiteljima unijeli puno truda, žrtve i talenta.

U predstavi su uživali i  vlč. Ivica Žuljević, predstojnik Nacionalnog ureda za katoličke škole i predstojnik Ureda za katoličke škole u Požeškoj biskupiji, zamjenik župana Marijo Klement, zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac, ravnateljica Klasične katoličke gimnazije s pravom javnosti Marijana Stanić, ravnateljica COOR-a Margarita Kovačević te brojni drugi, koji su do posljednjeg mjesta ispunili virovitičko kazalište.

Vlč. Ivica Žuljević prenio je okupljenima pozdrave biskupa msgr. dr. Antuna Škvorčevića, pohvalio trud i prekrasnu izvedbu svih sudionika programa te poručio kako je Škola za život zapravo sve, od učionice, obitelji do radnog mjesta. Čime su izvođači razveselili, a čime raznježili publiku, pogledajte u našoj fotogaleriji. (www.icv.hr, mlo)

[g-gallery gid=”569980”]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content