Glazbeni stand up „Me, Myself&Harp – Christmas edition“ oduševio posjetitelje Kuće Petra Preradovića

U Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića jučer (nedjelja) je održan Glazbeni stand up „Me, Myself&Harp – Christmas edition“ u izvedbi Doris Karamatić.
Glazbeni stand up „Me, Myself&Harp“ je izvedba u trajanju od 80 minuta gdje su svi posjetitelji mogli saznati tko je Doris, kako izgleda, zašto svira, čemu služi i da li uopće postoji?

Također, bila je i gošća iznenađenja Lorena Grguljaš koja je izvedbu upotpunila pjesmom.
Inače, Doris Karamatić pohađala je glazbenu školu „Josip Hatze“ te maturirala harfu u klasi prof. Janjanin. Na glazbenoj Akademiji u Zagrebu u klasi prof. M. Mlinar diplomirala je 1996. godine, nakon čega postaje članica orkestra gradskog kazališta “Komedija”. Svoja znanja jazza i improvizacije usavršava u Beču kod prof. M. Stadler.

IMG 5882

Doris harfu vidi instrumentom koji daje puno više od klasičnog anđeoskog zvuka te svoj repertoar širi u rasponu od klasike preko jazza do rocka i heavy metala.
Organizator Glazbenog stand up-a „Me, Myself&Harp – Christmas edition“ je Centar za kulturu „Drago Britvić“, a koncert je održan u sklopu programa Glazbene nedjelje adventa u intimi Petrova doma. (www.icv.hr, dr, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”571630″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content