KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu avantura “Jumanji: Iduća razina” i horor “Black Christmas”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi nove naslove!

JUMANJI: IDUĆA RAZINA
-akcija, avantura

petak, 13.12. u 19:00
subota, 14.12. u 19:00
nedjelja, 15.12. u 19:00

U filmu Jumanji: Iduća razina ekipa se vratila, ali igra se promijenila. Kad ponovno uđu u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali. Igrači će morati hrabro proći kroz nepoznate i neistražene dijelove, od sušnih pustinja do snježnih planina kako bi izbjegli najopasniju igru na svijetu.

Cijena ulaznice: 25 kuna

BLACK CHRISTMAS
-horor, triler

petak, 13.12. u 21:30
subota, 14.12. u 21:30
nedjelja, 15.12. u 21:30

Ovog Božića, iz studija Blumhouse (Get out, Us, Halloween), stiže nam novi horor – Black Christmas. Krvožedni ubojica hara po studentskom kampu ostavljajući iza sebe tijela i teror.

Hawthorn Collage polagano se prazni i priprema za Božićne blagdane. Dok se prijatelji i članovi sestrinstva spremaju za proslavu maskirani ubojica kreće na svoj krvavi pohod ubijajući studentice jednu po jednu. Kako se broj ubojstava povećava, prijateljice se počinju pitati mogu li više vjerovati i jednom muškarcu u njihovoj blizini uključujući dečke, simpatije pa i profesore. Tko god da je ubojica, uskoro će shvatiti da te mlade žene odbijaju biti žrtve.

Film je režirala Sophia Takal, a zajedno s April Wolf potpisuje scenarij. Glavni producent je Jason Blum sa svojom producentskom kućom Blumhouse Productions.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content