NOVO I DRUGAČIJE Vjenčanje iz snova na imanju Vila Bilogore

Ako ste sanjali o vjenčanju iz snova, onda je imanje Vila Bilogore, okruženo zelenilom, s nezaboravnim pogledom na netaknutu prirodu, pravo mjesto za vas. Vjenčanje u prirodi i zelenilu šume, pogled na zalazak sunca i noćno nebo puno zvijezda, uz izvrsnu hranu i ambijent san je mnogih budućih mladenaca koji odsad možete ispuniti kod nas.

Vila Bilogore mladencima sada nudi ekskluzivno vjenčanje pod šatorom, koji se može prilagoditi željenom broju uzvanika i može primiti do najviše 500 gostiju. Sam obred i zavjete možete izmijeniti pod vedrim nebom, a nakon nezaboravnih fotografija, uputiti se na proslavu u veliki šator, gdje svojim gostima, u snježnobijelom ambijentu uz dobru glazbu možete ponuditi izvrstan izbor vrhunskih jela i pića po tradicionalnoj, ali i modernoj recepturi.

Nakon svadbe, mladenci svoju prvu bračnu noć mogu provesti u našoj Sobi za mladence i osjetiti onaj mir, jednostavnost i ljepotu koju Vila Bilogore nudi svojim gostima zahvaljujući prirodi koja je okružuje.

Iskoristite i slijedeći dan, dan nakon svadbene svečanosti, za nastavak druženja i ugodnu atmosferu, pa dok razmjenjujete dojmove sa svojim gostima i uzvanicima, uživajte u ručku na našem imanju i otkrivajte njegove skrivene ljepote zbog kojih nam se brojni gosti uvijek rado vraćaju.

Sve informacije potražite na web stranici Vila Bilogore.

(promo)

[g-gallery gid=”538257″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content