Održana Skupština DVD “Virovitica”: Počinju pripreme za obilježavanje 145 godina Društva

U Sali vatrogasnog doma u Virovitici održana je redovna izvještajna sjednica skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Virovitica“. Nakon izbora radnih tijela usvojen je prijedlog Upravnog odbora za rebalans proračuna za 2019. godinu. Predsjednik Mario Pavelić pročitao je Financijski plan i program rada za 2020. godinu koji su jednoglasno usvojeni. U konstruktivnoj raspravi sudjelovao je i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić, inače dugogodišnji član Društva.

IMG 4903 CustomU planu rada za iduću godinu predviđen je niz aktivnosti: edukacija članstva posebice mladih, priprema za natjecanja na gradskoj, županijskoj i državnoj razini, sudjelovanje u nizu vatrogasnih aktivnosti sukladno planu i programu Gradske i Županijske vatrogasne zajednice, intenziviranje suradnje s bratskim društvima iz Kaštel Sućurca i Traunreuta, organizacija radnih akcija članova društva, provođenje pojačanih mjera pripravnosti tijekom žetve i turističke sezone, sudjelovanje u gašenju požara sukladno propisima i pozivima Javne vatrogasne postrojbe Virovitica, sudjelovanje ekipe mladeži na Vatrogasnom kampu u Fažani, omasovljenje članstva prijemom novih vatrogasaca, odlazak na Vatrogasno hodočašće svetište Majke Božje u Mariju Bistricu, organizacija proslave vatrogasnog zaštitnika svetog Florijana i proslave 145. godišnjice Društva krajem lipnja 2020. godine, što će biti centralni događaj u radu društva u idućoj godini.

IMG 4907 CustomNa kraju je Zapovjednik DVD “Virovitica” Miroslav Čubrilo u kratkim crtama prikazao glavne uspjehe na vatrogasnim natjecanjima u 2019. godini. Nakon radnog dijela sjednice slijedio je zajedničko druženje uz prigodni božićno novogodišnji domjenak. (www.icv.hr, mš)

IMG 4906 Custom IMG 4900 Custom IMG 4894 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content