Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Dom za starije osobe Baturina

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je danas (petak) Dom za starije osobe Baturina u Virovitici u okviru svog posjeta Virovitičko-podravskoj županiji. Dom je najveća privatna investicija na području Virovitice, u koju su Vesna i Zdravko Baturina uložili oko 23 milijuna kuna i koja na 4500 četvornih metara može osigurati smještaj za 199 korisnika, uz brojne prateće sadržaje.

IMG 3730

Uz domaćine, supružnike Baturina, predsjednicu su dočekali saborski zastupnici Josip Đakić i Tomislav Tolušić, župan Igor Andrović sa zamjenikom Marijom Klementom, gradonačelnik Ivica Kirin te predstavnici braniteljskih udruga i koordinacija na čelu sa Zvonkom Kožnjakom.

U kratkom obilasku Doma Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je supružnicima na odvažnosti i ulaganju o ovakav objekt te se nakratko zadržala u razgovoru s korisnicima, njih dvadesetak koji su prvi stanari novog Doma. Bila je to prilika da s njima podijeli par riječi te izrazi brigu za njihovo zdravlje, dok je Jasminka Baturina istaknula kako je glavni cilj svih uključenih u rad Doma da se svaki korisnik osjeti kao kod kuće. (www.icv.hr, mlo)

[g-gallery gid=”569079″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content