Predsjednica KrEdA-e, Natalija Kožić Lukačević, dobitnica Državne nagrade za volontiranje

Predsjednica suhopoljske Kulturne udruge KReativa, EDukativa, Aktiva Natalija Kožić Lukačević dobitnica je Državne nagrade za volontiranje 2019. u kategoriji koordinatora volontera koju dodjeljuje Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ovu vrijednu i nadasve kreativnu Suhopoljčanku za Državnu nagradu je predložio Nacionalni odbor za razvoj volonterstva.

Natalija Kožić Lukačević okružila se jednako vrijednim volonterima uz čiju pomoć Suhopolje pretvara u pravu malu aktivnu zajednicu. U KrEdA-ine aktivnosti i projekte uključeni su i veliki i mali, a u samo tri godine svoga postojanja uspjeli su ostaviti neizbrisiv trag u Suhopolju, ali i šire, što dokazuje i ova nagrada.

received 2787287328000306

– Jako sam sretna i počašćena što je upravo naša mala udruga dobila ovako veliko priznanje. To je nagrada svima nama u KrEdi i poticaj za dalje. Veseli me što smo svojim radom učinili razliku i omogućili djeci naše općine i županije sudjelovanje u raznovrsnim zabavnim i edukativnim aktivnostima. Ova nagrada znak je i potvrda da je naš trud prepoznat i izvan naše lokalne zajednice. Ujedno je i svjevrsna obveza i izazov da ju opravdamo i ubuduće. A mi u Kredi jako volimo izazove – rekla je Natalija K. Lukačević. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content