STARTA 32. ORAHOVAČKA “ZIMA” U Hotelu Dukat održan ždrijeb: Prošlogodišnji pobjednik “Gideon brothers” Viljevo otvara protiv “Malih duhova”

Orahovica ima jedan od najdugovječnijih malonogometnih turnira u Slavoniji i Baranji zahvaljujući vrijednoj ekipi organizatora Caffe bara “Blues”, na čelu s predsjednikom organizacijskog Odbora Vladom Grgićem.

I ove godine, po 32. puta, ekipa je pripremila odličan turnir, a izvlačenje skupina tradicionalno je održano na sam Božić, ovog puta u Hotelu Dukat. Na turnir je prijavljeno ukupno 56 momčadi, od čega 12 seniorskih.

-Posebno nam je drago da se odazvao jako velik broj momčadi mlađih uzrasnih kategorija koje će jednog dana, nadam se popunjavati ovaj naš turnir u seniorskom dijelu natjecanja. Hvala ekipi koja dugi niz godina radi na ovom turniru i svima koji na bilo koji način pomažu u organizaciji, a mogu poručiti svim ekipama koje su se prijavile da su svi za nas pobjednici, jer sve momčadi cijenimo, poštujemo i volimo jednakom jačinom – rekao je Vlado Grgić.

Seniori su smješteni u tri skupine po četiri momčadi, a nositelji su prošlogodišnji pobjednici “Gideon Brothers” Viljevo skupine C, u kojoj još igraju “Duhovi” i “Mali Duhovi” iz Orahovice te MNK “Apokalipsa” Brezik.

Caffe bar “Radić” Našice kao prošlogodišnji finalist nositelj je skupine A, koju još čine “Aid Furniture” Đurđenovac, “Komjetan Gradnja” Našice i Caffe bar “Blues” Orahovica.

Prošlogodišnji osvajači trećeg mjesta čačinački “Lješnjak United” nose skupinu B, u kojoj su još “Majice tisak” Našice, Caffe bar “Bolero” Slatina i “Autodijelovi Hećimović” Čačinci.

Izvlačenje skupina 32. MNT Orahovica 1 Custom

U kategorijama juniora i U-16 je po pet momčadi, tri su veteranske, u uzrastu do 12 godina igrat će šest, momčadi do 10 godina ima osam i igrat će u dvije skupine po četiri, dok u kategoriji do osam godina starosti nastupa pet momčadi. U posebnoj kategoriji “mjesta” na ovogodišnjem turniru igrat će pet momčadi. Turnir počinje danas (četvrtak) u 17 sati.

17:00 U-8 ŠN “FEŠK” – NK Mladost Čačinci
17:30 U-10 Vugori – NK “NAŠK”
18:00 U-12 ŠN Slatina MNK Apokalipsa – NK Voćin
18:30 U-14 NK Đurđenovac – NK Mladost Čačinci
19:00 Juniori Papuk Ćeralije – Kinder surprise
19:30 Mjesta Voćin- Iskrica Stara Jošava/Nova Jošava/Crkvari
20:00 Otvaranje turnira
20:10 Seniori (C) Gideon brothers Viljevo – Mali Duhovi
20:50 Seniori (A) CB Radić osječko – Komjetan Gradnja Našice

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content