SUBOTA U PITOMAČI Izložba slika učenika OŠ P. Preradovića, puštanje lampiona želja i humanitarni koncert „Za radost dječjeg osmijeha“

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana Općina Pitomača pripremila je bogat obiteljski program. U subotu, 28. prosinca 2019. bit će izložba slika učenika Osnovne škole Petra Preradovića u predvorju Kino dvorane u 17:00 sati. U organizaciji Savjeta mladih Općine Pitomača u 18:30 sati na Trgu kralja Tomislava slijedi puštanje lampiona želja.

S početkom u 19:00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača održat će se humanitarni koncert za SOS dječje selo Hrvatska pod nazivom „Za radost dječjeg osmijeha“. Na koncertu će nastupit mališani iz Dječjeg vrtića „Potočnica“ Pitomača, klinci iz Glazbene škole Jan Vlašimsky, dječji zbor Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača, Frajlice, Lorena i Jan, The Fusion, Darko Domijan, Klapa Faganel.

Ulaznice za koncert možete kupiti u Općini Pitomači ili kiosku „Vrabac“ u Pitomači po cijeni od 20,00 kuna, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je djeci u SOS dječjem selu Hrvatska.

Organizator koncerta je Centar za kulturu „Drago Britvić,“ uz pokroviteljstvo Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te supokroviteljstvo Općine Pitomače i Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača. (www.icv.hr, pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content