U Suhopolju održan predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice

U Hrvatskom domu u Suhopolju održan je predizborni skup HDZ-a, na kojem su uz brojne članove, simpatizere i mještane Suhopolja, bili i: predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Josip Đakić, dopredsjednici Županijskog odbora HDZ-a VPŽ, saborski zastupnik Tomislav Tolušić i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Suhopolje Marijan Brlek, zamjenik župana VPŽ Marijo Klement, načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat, načelnici Općina Špišić Bukovica i Sopje, Hrvoje Miler i Berislav Androš, kao i predsjednik Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije Marko Zelenika te mnogi drugi.

IMG 5510– Na području Općine Suhopolje, kao podrška našoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, prikupili smo 900 potpisa, a i na dan izbora HDZ će na ovom području ostvariti pobjedu kao i proteklih 30 godina. Kolinda Grabar-Kitarović je kroz proteklih pet godina pokazala koliko voli svaki dio Hrvatske i ona je jedina predsjednica Hrvatske koja je bila u službenom posjetu Suhopolju – istaknuo je predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Suhopolje Marijan Brlek.

IMG 5512Načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat je istaknuo:

– Iza nas su mnogi odrađeni projekti, a samo uz kontinuitet pobjeda lakše će nam biti ostvarivati i nove projekte za dobrobit stanovnika cijele općine Suhopolje.

IMG 5519Dopredsjednik ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije i župan Igor Andrović je podcrtao:

– Svaka izborna pobjeda generira novu pobjedu. Svi oni projekti koji su ostvareni i na području općine Suhopolje ne bi bili ostvarivi bez sinergije od Vlade RH, podršku predsjednice do županija, gradova i općina.

IMG 5528Dopredsjednik ŽO HDZ-a VPŽ i saborski zastupnik Tomislav Tolušić je naglasio:

– Sjetimo se 2013. godine kada smo pobijedili na izborima za EU parlament. S time je sve počelo. Nakon toga HDZ je slavio na svim izborima od tada. I svi ovi projekti koji su ostvareni u Suhopolju, i Dvorac Janković i novi vrtić i obnovljena škola i budući dvorac u Cabuni i svi oni projekti naših poljoprivrednika, ali i budući projekti, sve je to kontinuitet vlasti i zato je važna ova pobjeda. Kao što je rekao Marijan Brlek, ona je jedina predsjednica koja je bila u službenom posjetu Suhopolju, a u svijetu je pronosila ime Hrvatske.

IMG 5536Na kraju se nazočnima obratio predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik Josip Đakić.

– Kroz godine, primijetio sam kako nam s izbora, obično, prvo dolaze rezultati iz Suhopolja. I kada tu pobjeđujemo, u svim naseljima, tada pobjeđujemo i drugdje. Vjerujem da će tako biti i za ove predstojeće predsjedničke izbore jer smo na području Virovitičko-podravske županije prikupili 9.700 potpisa potpore Kolindi Grabar-Kitarović. Kroz proteklih pet godina vidjelo se koliko Kolinda Grabar-Kitarović voli svoju Domovinu, koliko ju je promovirala diljem svijeta. Ona je jedina predsjednica nakon dr. Franje Tuđmana koja živi i diše za Hrvatsku, ona je pobjedničkog duha kao i mi, i zato očekujemo pobjedu na predsjedničkim izborima. (www.hdz-vpz.com)

IMG 5505 IMG 5497 IMG 5484 IMG 5481

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content