Udruga distrofičara Virovitica i Društvo multiple skleroze VPŽ svojim sugrađanima ponudili kreativne i unikatne božićne ukrase

Ispred virovitičke Gradske tržnice te ispod gradskog sata danas (četvrtak) osvanula su dva štanda koja su pažnju privlačila bojama, oblicima te sjajem. Naime, članovi i volonteri Udruge distrofičara Virovitica i Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije izložili su svoje i radove ruku svojih asistenata u obliku ukrasa božićnih motiva.

– Svi artikli ovdje izloženi danas su unikati, rađeni rukama volontera udruge. Nemaju određenu cijenu već se sve bazira na donacijama – objasnila je Marijeta Zelić, jedna od volonterki Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije.

20191212 100257 Custom

Predsjednica Udruge distrofičara Anđelka Bistrović-Nastić otkrila je kako su članovi udruge, ali i njihovi asistenti, marljivo radili na radionicama.

– Napravili smo lijepe ručne radove i neke uporabne predmete povodom Božića i nastupajućih blagdana. Sredstva koja dobijemo od prodaje opet ćemo uložiti u materijale za predmete koje ćemo raditi povodom Uskrsa i za neke sitnije troškove rada udruge – zaključila je A. Bistrović-Nastić.

20191212 100847 Custom

(www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”568706″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content