UHBDR Ogranak Virovitica, Klub Sveti Đurađ: Čuvanje ugleda, časti i slave pripadnika postrojbi i sudionika Domovinskog rata jedan od glavnih ciljeva

U Mjesnom domu u Svetom Đurđu, održan je Izvještajni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Ogranka Virovitica – Kluba Sveti Đurađ na kojemu je  predsjednik kluba Josip Pepa Laslo podnio izvješće o radu i predložio plan rada za iduće razdoblje koji je jednoglasno i usvojen.

– Cilj ovog Kluba koji je osnovan 2012. godine je okupljanje hrvatskih branitelja sudionika Domovinskog rata na području prigradskog naselja Sv.Đurađ, obavješćivanje članova o njihovim zakonskim pravima i pomoć u njihovu ostvarivanju, promicanje interesa svojih članova, povezivanje putem zajedničkih interesa hrvatskih branitelja i članova obitelji, njegovanje ratne tradicije i čuvanje ugleda, časti i slave pripadnika postrojbi i sudionika Domovinskog rata. – rekao je tom prigodom predsjednik Josip Pepa Laslo.

 Izvještajnom saboru su uz članove kluba, te  predstavnike braniteljskih udruga nazočili i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić, predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga Virovitica Zvonko Kožnjak te predsjednik MO Sveti Đurađ, ujedno i član Kluba Sveti Đurađ Ivan Čavarušić koji su zajedno s predstavnicima braniteljskih udruga, Klubu Sveti Đurađ poželjeli uspješan rad, te obećali i daljnju dobru suradnju. Na kraju sabora, svi zajedno odali su počast na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima pokraj Mjesnog doma u Svetom Đurđu. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”571233″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content