Završene skupine C i D na 3. Božićnoj malonogometnoj ligi u Grubišnom Polju, doznajte raspored za četvrtak, 19. prosinca

U sportskoj dvorani u Grubišnom Polju u ponedjeljak, 16. prosinca započela je 3. Božićna malonogometna liga nagradnog fonda 30 tisuća kuna.

Pobjednik iste bit će bogatiji za 18 tisuća kuna. Drugoplasiranoj ekipi osigurano je osam tisuća kuna, trećeplasirana ekipa osvaja tri tisuće kuna, a četvrtoplasirana tisuću kuna. Za četiri najbolje ekipe osigurane su medalje i pehari, dok će pobjednik turnira dobiti i prijelazni pehar.

Nakon što su odigrane skupine A i B, drugog dana odigravanja završeno je i natjecanje u skupinama C i D.

Skupinu C osvojila je ekipa “Lipički Compas” ispred ekipe Caffe bara “Lav”, dok je u toj skupini ispala ekipa Caffe bara “Corner”.

Skupinu D osvojila je ekipa “Disco Club Bilogora & OPG Starčević” ispred ekipe “No name”. U toj skupini posljednjeplasirana bila je ekipa “Fitness centar Step”, koja se tako oprostila od daljnjeg natjecanja.

Prva utakmica osmine finala između ekipe “Lipički Compas” i ekipe “No name” završila je rezultatom 2-1, dok je druga utakmica osmine finala bila prava poslastica za gledatelje. Naime, u tom susretu igrali su prošlogodišnji polufinalist CB “Lav” te prošlogodišnji finalist “Disco Club Bilogora & OPG Starčević”. Caffe bar “Lav” u toj utakmici rezultatom 1-0 porazio je ekipu “Disco Club Bilogora & OPG Starčević.

Turnir se nastavlja danas (četvrtak), kada su na rasporedu utakmice u skupinama E i F.

(www.icv.hr, ts, MNK Grubišno Polje, foto: ilustracija, I. Bedeković)

79437074 450668662493363 8963522168939872256 o Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content