Županijski Školski sportski savez: Zlatna plaketa Zlatku Totu za doprinos školskom sportu

U virovitičkom restoranu „Škola“ održana je redovna izvještajna skupština Školskog sportskog saveza Virovitičko podravske županije. Uz članove skupštine redom predavače tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnim i srednjim školama kao gosti na skupštini su bili zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac, koji su pozdravili sve prisutne te umirovljeni predavači tjelesne i zdravstvene kulture.

Skupština je usvojila Program javnih potreba i financijski plan za 2020.godinu. Kako je kraj kalendarske godine kada se sumiraju rezultati rada, dodijeljena su priznanja najuspješnijem školskim sportskim društvima u prošloj školskoj godini.

IMG 4240 Custom

Priznanja su dobili: školsko sportsko društvo „IBM“ iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice, školsko sportsko društvo „Slatina“ iz Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine i školsko sportsko društvo „Marul“ iz Srednje škole Marka Marulića iz Slatine.
Zlatko Tot je dobio Zlatnu plaketu za izniman doprinos školskom sportu u Virovitičko podravskoj županiji. Uz rad u školskom sportu Zlatko Tot je poznat po svom radu u nogometu, atletici i kondicijskoj pripremi sportaša.

Predstavnicima osnovnih škola uručene su lopte za graničar, koji je nova disciplina u natjecanju osnovnih škola za učenike razredne nastave. Prema Propisniku za natjecanja Hrvatskog školskog sportskog saveza na svakom organiziranom natjecanju potrebna je liječnička služba, što se na području naše županije već striktno provodi. (www.icv.hr, mš)[g-gallery gid=”570171″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content