AWIMBAVE I SJAJNI HAKLERI IZ VILJEVA U VELIKOM FINALU Užarena atmosfera i odličan nogomet u slatinskoj “žuto-plavoj” areni obilježili polufinalne susrete 23. zimskog malonogomentog turnira

U sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina danas (subota) su na rasporedu posljednji susreti 23. slatinskog zimskog malonogometnog turnira.

U svim kategorijama igraju se finalne i utakmice za treće mjesto. Utakmica večeri na rasporedu je u 21 sat, kada će na parket “žuto-plave” arene istrčati dvije atraktivne seniorske momčadi, Awimbave Caffe bar AR i UDVDR HR Klub Viljevo i prijatelji i vjerujemo u neizvjesnoj utakmici do posljednje minute odlučiti o konačnom pobjedniku.

Mlada i atraktivna malonogometna “družina” Awimbave Caffe bar AR, predvođena sjajnim Radonjićem na vratima, Vukomanovićem i Čavićem u obrani te napadačkim dvojcem Šantić-Ninčević, jučer (petak) je pokazala da je spremna za velike stvari. Iako su već dva puta u skupinama gubili od haklera iz Viljeva, izvukli su sigurno pouke iz tih dvoboja i danas su spremni puno bolje odigrati u obrani i “baciti se na glavu” kako bi osvojili naslov prvaka.

Skupina malonogometnih majstora okupljena u ekipi UDVDR HR Klub Viljevo i prijatelji, koji su do sada prošli turnir bez poraza, sa čistim uvjerljivim pobjedama, predvođeni sjajnim Karamarkovićem, Prlićem, Vincetićem, Grgićem i braćom Vicić te osječkom malonogometnom legendom Dražanom Čavarom i mladim napadačem Mihaelom Tomićem, izgleda nepobjedivo na terenu. Igraju taktički odlično sa čvrstom obranom na čelu sa iskusnim Kneževićem, brzim križanjima i ubojitim završnicama lome svoje protivnike. Imaju već veliki broj osvojenih naslova i pehara na turnirima i spremni su danas podići još jedan trofej.

Awimbawe Caffe bar AR do finala je stigao jučerašnjom pobjedom protiv Nikolić tours Letnice rezultatom 5:1. “Domaći” momci iz Awimbavea startali su u okrnjenom sastavu, jer se čekao dolazak Domagoja Ninčevića, Jurice Šantića i Stipe Ćavića, koji su igrali četvrtfinalnu utakmicu na orahovačkom malonogometnom turniru. Letnica je pogotkom Matkovića povela u 3. minuti susreta. Kao i u svakoj utakmici dosad, imala je gromoglasnu podršku s tribina popraćenu vatrogasnom sirenom i “jakim pritiskom” na djelitelje pravde. Ipak, kada se domaća momčad kompletirala, tijek utakmice naglo se promijenio i konačan rezultat bio je 5:1, a veliki preokret započeo je izjednačujućim pogotkom – pravom bombom Marina Vukomanovića nakon odložene lopte iz slobodnog udarca. Živnula je i domaća publika, pogotovo nakon nekoliko fantastičnih obrana Dine Radonjića, koji je domaće navijače posebno bacio u trans nakon što je skinuo penal. Strijelci u pobjedi Awimbavea bili su Vukomanović, Kristić, Šantić i dva puta Ninčević.

IMG 20200110 214355 Custom

UDVDR HR Klub Viljevo i prijatelji do finala su stigli pobjedom 4:1 protiv Caffe bara Willy iz Ćeralija. Ekipa iz Ćeralija pojačana Virovitičaninom Silvijom Buzukom imala je samo jednog igrača na klupi za rezerve, a bez primljenog pogotka izdržala je do posljednje minute prvog dijela, kada je vratara Jozića matirao sjajni Vincetić. Ekipa iz Viljeva pojačana je s nekoliko sjajnih haklera, među kojima se svakako ističu Dražen Čavar i Nebojša Karamarković, čija je kvaliteta došla do izražaja i u ovom susretu. Uz Vincetića, fantastičan zgoditak postigao je upravo Čavar, koji je snažnim udarcem pod samu gredu proparao mrežu vratara Jozića. Dva pogotka prirodao je odlični Ante Vicić.

Rezultati: petak, 10. siječnja:

U-10:

NK Suhopolje – NK Slatina 3:0

U-14:

NK Slavonija Sladojevci 1 – Tajanstveni 2:1

U-16:

Bum bum – Mario gold error 404 0:4

Auti Igor i Denis – Bosanska Barcelona Sladojevci 0:3 (bez borbe)

Veterani – polufinale:

Baksuzi GM Višnja – Autoservis Ino 0:2

Mars napada – Stanje šoka 4:0

Seniori – polufinale:

Nikolić tours Letnica – Awimbave CB AR 1:5

UDVDR RH Klub Viljevo i prijatelji – CB Willy Ćeralije 4:1

Raspored, subota, 11. siječnja:

Veterani – za 3. mjesto:

18:40 Baksuzi Građevinski materijal Višnja – Stanje šoka

Veterani – finale:

19:25 Mars napada – Autoservis INO

Seniori – za 3. mjesto:

20:10 Nikolić tours Letnica – CB Willy Ćeralije

Seniori – finale:

21:00 Awimbave Caffe bar AR – UDVDR HR Klub Viljevo i prijatelji

(www.icv.hr, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content