FOTO Iva Primorac pobjednica je dvoranskog prvenstva Hrvatske za seniorke održanog u Virovitici

U virovitičkoj hali Viroexpo završeno je dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za seniorke u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza i Teniskog kluba “Didon”. Tijekom protekla četiri dana 25 tenisačica borilo se u pojedinačnoj konkurenciji za naslov najbolje.

Kao najkvalitetnija tenisačica zasigurno se pokazala osvajačica ovog prvenstva Iva Primorac izgubivši tijekom cijelog turnira svega četiri gema. U današnjem finalnom dvoboju lako se obračunala sa članicom Teniskog kluba Olimpija Osijek 1984. Lucijom Faj i ostvarila pobjedu u dva seta rezultatom 6:0, 6:0.

MG 1944

– Za mene su ovo bila savršena četiri dana gdje sam pokazala vrlo dobru igru. Finalni dvoboj nije bio pretežak. Moja suparnica je pokazala vrlo dobru igru, a ja sam igrala tenis na svoj način, koji je bio dovoljan za osvajanje prvenstva. Moram naglasiti da sam iznenađena organizacijom cijelog turnira, teniski tereni su dobri kao i ljudi iz kluba te je sve prošlo u najboljem redu – izjavila je pobjednica.

Nagrade za dvije najbolje seniorke ovog dvoranskog prvenstva dodijelio je tajnik i trener u Teniskom klubu “Didon” Dražen Lovreković, koji je također izrazio svoje zadovoljstvo ovom priredbom.

MG 1954

– Mislim da smo opravdali očekivanja koja su bila postavljena vezano uz ovo prvenstvo. Budući da nam je ovo bila prva organizacija ovakvog događaja potrudili smo se da sve bude na najvećem mogućem nivou. Ovim putem htio bih čestitati svim sudionicama ovog prvenstva te bi htio pohvaliti svoj organizacijski odbor na čelu s Bojanom Mijokom i Hrvojem Dragičevićem. Ovaj turnir ujedno nam je pokazatelj za organizaciju sljedećih turnira kako bi mogli popraviti i unaprijediti ono što smatramo da je potrebno – dodao je Lovreković.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”575863″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content