FOTO Održana izvanredna izborna skupština virovitičkog rukometnog prvoligaša: Ivan Đurčević ponovno predsjednik Viro Virovitice

U Dnevnom boravku Gradskog društva Crvenog križa u Virovitici održana je izvanredna izborna skupština Rukometnog kluba “Viro Virovitica”.

Dosadašnji predsjednik kluba Igor Tomljanović zbog svojih sve većih poslovnih obveza nije mogao više voditi klub pa se tražilo novo rješenje. Nakon usvojenog izvješća o radu protekloj godini izmijenjen je klupski statut: smanjen je broj broj članova Izvršnog odbora i uvedena je funkcija blagajnika.

Razriješeni su dosadašnji predsjednik, Izvršni i Nadzorni odbor te su izabrani novi. Za predsjednika je izabran Ivan Đurčević, dopredsjednik je Zlarin Rončević, a blagajnik Matija Pavličević. Uz njih, u Izvršni odbor još su izabrani Mirko Kovačević, Saša Olujić, Anita Prelas Kovačević i Igor Tomljanović.

IMG 8376 Custom

Novi Nadzorni odbor čine Željka Grahovac, Dinko Matijašević i Vladimir Bijelić. Novi predsjednik Ivan Đurčević, rođeni Virovitičanin, prve rukometne korake napravio je u rodnom gradu. Kasnije ga je poslovna i igračka karijera odvela u Njemačku, Buje, Umag, Opatiju i Rijeku. Prije sedam godina zakratko se rukometno vratio u rodni grad kao trener i predsjednik. Sada se odlučio za stalno vratiti i pomoći svom matičnom klubu.

-Cilj mi je daljnja konsolidacija kluba. Trebamo staviti naglasak na rad s mladima, jer bez njih nema budućnosti kluba. Prva ekipa pokušat će izboriti opstanak u 1. ligi, ako ne uspije, vratit ćemo se vrlo brzo. Želimo ostvariti čvrstu suradnju s jednim njemačkim ligašem s kojim ćemo surađivati na više razina: igračkoj, financijskoj i stručnoj. Vjerujem u svoje suradnike i siguran sam de sve to možemo realizirati – naglasio je u nastupnom govoru novi predsjednik Kluba Đurčević.

IMG 8380 Custom

Skupštinu su pozdravili u ime Grada Virovitice tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović i u ime Hrvatskog rukometnog saveza i Rukometnog saveza Virovitičko–podravske županije tajnik Županijskog rukometnog saveza Mario Šolc. Obojica su zaželjela puno uspjeha u radu novom predsjedniku i upravi. Odmah nakon završene skupštine nova klupska uprava održala je svoj prvi radni sastanak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”577056″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content