FOTO Turnir ulica i naselja općine Pitomača: U polufinalu Vinogradska – Kladare i Grabrovnica – Otrovanec

Na turniru ulica i naselja općine Pitomača u malom nogometu, koji se u organizaciji Nogometnog kluba “Pitomača” igra u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, odigrani su susreti četvrtzavršnice.

U prvoj utakmici Vinogradska je sa 3:0 povela protiv Preradovićeve/Molvice. Dva pogotka za Vinogradsku je postigao Saša Štefanić, a jednog Branko Rašeta. Do kraja su protivnici uspjeli samo smanjiti na 3:1 te su se oprostili od daljnjeg natjecanja.

IMG 9024

Otrovanec je s 5:0 ispratio Veliku Črešnjevicu u gledalište. Pogotke za Otrovanec su postigli Dominik Babić dva te Patrik Babić, Dino Arapinac i Matej Babić po jednog. Posljednja dva susreta završila su identičnim rezultatom 2:1.

Grabrobvnica je s 2:1 bila bolja od Turnašice. Pogotke za Grabrovnicu su postigli Silvio Balić i Ivan Kovačević. Turnašica je svoj poraz ublažila tek u posljednjoj minuti utakmice.

IMG 9107

U posljednjoj utakmici večeri između Kladara i Dravske prvi dio završio je bez zgoditaka. U nastavku Marko Šubić i Antonio Maresić donose prednost Kladarama. Martin Kalenik dvije minute prije kraja smanjuje na 2:1. Dravska kreće na sve ili ništa, ali do preokreta nije došlo. Igru Kladara su nosili iskusni Matija Miloš i Matej Herent.

IMG 9223

Završnica se igra u subotu, 18. siječnja. U polufinalnim utakmicama se sastaju Vinogradska i Kladare, odnosno Grabrovnica i Otrovanec. Slijedi proglašenje najboljih sportaša općine Pitomača u 2019. godini i utakmice za poredak. Satnica će se pokušati uskladiti s igranjem utakmice hrvatske muške rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Beču.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”574663″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content