FOTO Završen zimski malonogometni turnir u Špišić Bukovici: U odličnoj utakmici Piton osvojio naslov, Nikola Plavšić najbolji igrač

Utakmicama za poredak završen je zimski malonogometni turnir, koji je u sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec”, organizirao Nogometni klub “Graničar Bušetina”.

Utakmice u nedjeljnu večer privukle su veliki broj gledatelja, ne samo iz obližnjih Virovitice i Pitomače, već i iz šire okolice.

U utakmici za treće mjesto dominirali su iskusniji igrači Titre. Na početku su poveli 3:0. Momčad Caffe bara Lav smanjila je na 5:4. Tada su, pretežito iskusni igrači Virovitice, koji su igrali za Titru, očito ubacili u višu brzinu i došli do uvjerljive pobjede 11:5, čime su osvojili treće mjesto na turniru.

IMG 6783 Custom

Finale je donijelo ogled dvije najbolje momčadi, Pitona za koju su igrali mladi igrači iz Virovitice i Pitomače, kojima je u vrhu napada bio iskusni Antonio Babec i Meteora, za kojega su nastupili igrači županijskog prvoligaša Rezovca.

Igrači Pitona su poveli 2:0 zgodicima Mateja Reslera i Antonija Babeca. Meteor je smanjio na 2:1 pogotkom Zlatka Osmanovića. Slijedilo je razdoblje u kojem su obje momčadi propustile desetke odličnih prilika za pogotke. Vratari Robert Bunjevac i Leo Kirin su bili nesavladivi. Napadači obiju momčadi nisu uspjeli doći do gola. Kada su vratari bili i svladani prepriječili su se obrambeni blokovi ili okvir gola, koji je pogođen barem deset puta u 40 minuta utakmice. Tih 40 minuta je brzo proteklo jer je ritam bio jak, a zbivanja na terenu su se strelovito izmjenjivala.

IMG 6900 Custom

Svi su na kraju bili zadovoljni, kako igrači i navijači, tako i organizatori. Ljetos novoformirani klub “Graničar Bušetina” predvođen agilnim predsjednikom Lukom Brlasom prihvatio se ozbiljnog posla i s uspjehom ga završio. Svi članovi kluba su iznijeli teret organizacije i provedbe turnira. U planu je organizacija turnira i iduće zime, koji će sigurno biti još bolji.

IMG 6920 Custom

Pehare, medalje i pokale najboljim momčadima i pojedincima podijelio je načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, u čijoj pratnji je bio predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Majstorović.

Najbolji strijelac bio je Antonio Babec, dok je za najboljeg igrača proglašen Nikola Plavšić, obojica iz pobjedniče momčadi Pitona. U oštroj konkurenciji za najboljeg vratara turnira pobijedio je Robert Bunjevac iz ekipe Meteor.

IMG 6893 Custom

Rezultati:

Utakmica za treće mjesto:

Caffe bar Lav – Titro 5:11

Finale:

Meteor – Piton 1:2

Najbolji igrač: Nikola Plavšić (Piton)

Najbolji vratar: Robert Bunjevac (Meteor)

Najbolji strijelac: Antonio Babec (Piton)

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”573693″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content