“Igra s vatrom” i “Frka” ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije…

Igra s vatrom – 11.1. – 19h

5.12.2019 16 10 25 Playing with fire HR
Izvorno ime: Playing with fire
Redatelj: Andy Fickman
Žanr: komedija
Uloge: John Cena, Brianna Hildebrand, Judy Greer
Trajanje filma: 96 minuta
Godina: 2020
Država: SAD
Sadržaj filma: Kada su Jake Carson (John Cena) i njegov elitni tim iskusnih vatrogasaca (Keegan-Michael Key, John Leguizamo i Tyler Mane) od požara došli spasiti troje klinaca, brzo shvaćaju da ih nikakav trening nije mogao pripremiti za taj najzahtjevniji posao – dadilje. Vatrogasci nikako ne uspijevaju locirati roditelje spašene djece, dok svoje živote, poslove, pa čak i svoju vatrogasnu službu okreću naglavačke. Brzo će otkriti kako su ta djeca poput vatre – divlja i nepredvidiva.

Frka – sink – 12.1. – 17h

4.12.2019 14 44 56 Trouble novi HR
Izvorno ime: Trouble
Redatelj: Kevin Johnson
Žanr: animirani
Uloge: Zoran Pribičević, Tara Thaller, Iskra Jirsak, Hana Hegedušić, Ivan Šarić, Ljubomir Kerekeš, Luka Petrušić, Dražen Bratulić, Marin Ivanović Stoka, Daniel Dizdar, Lana Klingor Mihić
Trajanje filma: 87 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Na svoj način će obje pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.
- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content