Mato Bubaš novi je predsjednik Hrvatske stranke prava Virovitičko-podravske županije

Na izborno-izvještajnom zboru HSP VPŽ održanom danas (četvrtak) u prostorijama stranke u Virovitici, za novog predsjednika HSP VPŽ jednoglasno je izabran Mato Bubaš iz Slatine. Za članove Glavnog stana izabrani su Tomislav Vampovac i Ilija Nikolić, dok su po statutu HSP u Glavni stan izabrani i novi predsjednik Mato Bubaš te Željko Kraljik.

Podnoseći izvješće o radu u protekle četiri godine delegatima iz pet podružnica HSP-a u Virovitičko-podravskoj županiji te predstavnicima HSP-a Osječko-baranjske županije i Osijeka, dosadašnji predsjednik HSP-a VPŽ Željko Teri istakao je zadovoljstvo zalaganjem članova stranke koji su urodili plodom tako da je HSP svijetlo dana ugledao i u Čačincima.

– Hrvatska stranka prava jača u svim dijelovima naše županije što joj daje za pravo da se u idućem razdoblju radom, idejama i programom na čelu s novim predsjednikom Antom Bubašem nametne kao nezaobilazan politički čimbenik u Virovitičko-podravskoj županiji – rekao je predajući svoju dužnost novom predsjedniku Bubašu, donedavni predsjednik Željko Teri.

Novi predsjednik HSP VPŽ Mato Bubaš koji je ujedno i predsjednik HVIDRA-e VPŽ, te predsjednik Županijskog odbora za hrvatske branitelje, istaknuo je da je pred strankom veliki rad i da će tim povodom uz svoje osobno zalaganje i zalaganje ostalih članova stranke nastojati ostvariti vrlo ambiciozan plan rada u narednom razdoblju u kojem je jedna od glavnih stavki i povećavanje broja podružnica, a samim tim i broja članova.

– U HSP su dobrodošli svi koji imaju dobre namjere, a u isto vrijeme pozivam i sve one članove sada već bivše stranke HSP AS neka razmisle, neka vide gdje su i neka uzmu za primjer HSP AS Slatina čije je cjelokupno članstvo na čelu s predsjednikom Milanom Jankovićem prešlo u Hrvatsku stranku prava. I sam naziv projekta “HSP dom svih pravaša” ima namjeru ujediniti i ojačati stranku, te je kao takvu dobro pripremiti za sve izazove koji je u budućnosti čekaju – rekao je tom prigodom predsjednik Mato Bubaš. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”576153″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content