Na prvoj ovogodišnjoj radionici, slatinske “Vretence” posjetili članovi MK “Speed” i poduzetnik I. Halas te ih darivali slatkim paketićima

foto: UOSIT "Vretenac" Slatina

Iako su već počeli s radom, svoju prvu službenu radionicu ove godine “Vretenci” su održali u četvrtak, 30. siječnja u prostorijama Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina.

Dobro znanim starim licima, pridružila su se i neka nova, a “Vretence” je u pratnji MK Speed posjetio i poduzetnik Ivan Halas. Uz pomoć “Speedovaca”, Ivan je one malo manje, ali i malo veće “Vretence” razveselio slatkim paketićima kupljenima u sklopu božićne akcije i donacijske prodaje kuhanog vina, koju je već drugu godinu zaredom organizirao, a kojoj su se u dva navrata pridružili i “Vretenci”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...
foto: UOSIT “Vretenac” Slatina

“Vretenci” se zahvaljuju Ivanu Halasu i “Speedovcima” što su ih svojim društvom i slatkim paketićima razveselili, a prikupljenim donacijama pomogli radu Udruge Vretenac. Odmorni i spremni članovi i volonteri Udruge Vretenac vesele se nadolazećoj godini i aktivnostima koje ih očekuju, a sve zainteresirane pozivaju da im se pridruže četvrtkom od 17 do 18:30 sati u prostorijama OŠ Eugena Kumičića.

Radionice četvrtkom održavaju se u sklopu projekta “Vretenici upoznaju grad, grad upoznaje Vretence III”, pod financijskim pokroviteljstvom Grada Slatine.

(UOSIT “Vretenac” Slatina)

foto: UOSIT “Vretenac” Slatina