NA SASTANKU DOGOVORENI SVI DETALJI Redovna izvještajna skupština HVIDR-e Slatina u subotu, 1. veljače

Na već ranije donesenu odluku da se redovna godišnja izvještajna skupština Udruge HVIDR-a Slatina održi u subotu, 1. veljače, s početkom u 10 sati u slatinskom Hrvatskom domu, danas (utorak) je održan sastanak užeg predsjedništva kako bi se utanačile pojedinosti za održavanje skupštine.

Sastanak je održan u novouređenom uredu slatinske HVIDR-e u zgradi slatinske Gradske uprave kojim je predsjedao Ilija Nikolić, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina.

83356247 178499319922420 2994682044673425408 n Custom

– Ovim smo sastankom dogovorili sve pojedinosti za nadolazeću skupštinu, kao što je odluka o počasnim članovima naše Udruge, podjela novih iskaznica te sve ostalo u svezi održavanja same skupštine. Bilo je riječi i o ponovnom radu ureda HVIDR-e u Slatini, koji započinje 1. veljače, odnosno u ponedjeljak 3. veljače na istoj lokaciji, u zgradi Gradske uprave. Zaposlili smo djelatnika koji će svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka, raditi od 8.00 do 12.00 sati te biti na raspolaganju našim članovima i ostalim hrvatskim braniteljima sa slatinskog područja. Ovom prigodom još jednom pozivam članstvo da se odazove na skupštinu u subotu, 1. veljače – rekao nam je predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content