Najbolja seniorska momčad grada Virovitice u 2019. godini: Rukometaši Viro Virovitice bili su na korak do plasmana u Premijer ligu

Seniorska momčad virovitičkog rukometnog prvoligaša Viro Virovitice u svojoj drugoj sezoni u 1. ligi Sjever na kraju je zauzela treće mjesto na tablici.

Dugo je ekipa koju je vodio trener Damir Vašarević bila u borbi za naslov prvaka, koji bi osigurao nastup u društvu najboljih u Premijer ligi. Međutim Bjelovar je svojom tradicijom te financijskom, igračkom i logističkom snagom bio krak ispred i nakon nekoliko godina vratio se u najviši rang natjecanja.

Virovitička momčad je u postojećem sastavu dostigla svoj vrhunac, a za iskorak na više trebala su igračka osvježenja. Dogodilo se suprotno. Najbolji igrač i strijelac Viro Virovitice Luka Moslavac odlučio se na novi izazov u karijeri i otišao je u premijerligaš Poreč.

To se osjetilo na igri virovitičkog prvoligaša, koji je u jesenskom dijelu nove sezone osvojio samo dva boda. Novi trener Tomislav Prebeg prihvatio se izazova i s mladom postavom pokušao je učiniti maksimalno moguće, ali su virovitički rukometaši u nekoliko navrata bili “za korak prekratki”. Vjerujemo da će proljeće donijeti bolje ozračje u momčadi, a samim tim i bolje rezultate.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content