Najboljim kadetskim sportašem grada Virovitice u 2019. godini proglašen Nikola Gondi: Ovogodišnji plan je odlazak na Svjetsko i Europsko prvenstvo u karateu

Na svečanosti proglašenja najboljih sportaša grada Virovitice za proteklu, 2019. godinu, nagradu za najboljeg kadetskog sportaša dobio je član Karate kluba Virovitica Nikola Gondi.

Nikola je svoju nagradu zaslužio ostvarivanjem zapaženih rezultata tijekom prošle godine. Zlatnu medalju osvojio je na turniru “Zagreb karate kup” gdje u svom uzrastu nije imao pravu konkurenciju. Do bronce je došao na “Grawe kupu” u Banja Luci, dok je u istom mjestu ponio i naslov prvaka Balkana.

-Veoma sam sretan i zadovoljan rezultatima koje sam ostvario u prošloj godini, dok mi je glavni plan za ovu godinu odlazak na Svjetsko i Europsko prvenstvo – izjavio je Nikola.

Iako je konkurencija na prvenstvima izuzetno velika te ima velik broj kvalitetnih karatista, uz dobru pripremu i poštivanje režima treninga smatra da bi mogao doći i do dobrog rezultata.

-Ne mogu prognozirati kako će završiti natjecanja na Svjetskom i Europskom prvenstvu, to sve ovisi o meni i načinu na koji ću odrađivati borbe – dodao je za kraj.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content