OPĆINA ZDENCI Načelnik Tomislav Durmić: Nadamo se da ćemo kroz buduće projekte mještanima općine osigurati bolji život

Općina Zdenci 2019. godinu pamtit će po tome što se mukotrpan rad nakon odrađenih sastanaka ipak isplatio, zadovoljno otkriva načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić.

Tehnički pregled sustava odvodnje sanitarno-fekalnih otpadnih voda naselja Zdenci i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda uspješno je odrađen te je dobivena uporabna dozvola.

– Iza nas je isto tako još jedan veliki projekt – rekonstrukcija (dogradnja i nadogradnja) javne zgrade NK “Sloga” Zdenci koja će služiti svim udrugama na području naše općine. Poboljšanje komunalne infrastrukture odradili smo za mještane Donjeg Predrijeva kroz izgradnju pješačke staze – kaže T. Durmić te dodaje kako se nada da će 2020. godina biti još uspješnija od 2019.

zdenci 2 Custom

U 2020. GODINI NOVI PROJEKTI I POBOLJŠANJE UVJETA ŽIVOTA

Želja za 2020. godinu Općini je da se konačno kućanstva priključe na sustav odvodnje sanitarno-fekalnih otpadnih voda te da uređaj za pročišćavanje otpadnih voda krene u rad, na zadovoljstvo kako mještana, tako i same Općine Zdenci.

– Nadamo se da ćemo ove godine projekte, za koje imamo troškovnike, biti u prilici i realizirati uz pomoć natječaja i fondova Europske unije te na taj način svim mještanima na području općine Zdenci osigurati bolji život – zaključuje načelnik Durmić.

(www.icv.hr, Općina Zdenci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content