NAVIJAČI, DOĐITE U “BRLIĆE” Ovog vikenda nastavak 1. rukometne lige za žene, iz “lavljeg brloga” poručuju: Murvica mora pasti

U subotu, 25. siječnja se igra 13. kolo 1. ženske hrvatske rukometne lige.

Virovitičke rukometne prvoligašice ovog puta u sportskoj dvorani Osnovne škole “Ivane Brlić-Mažuranić” u 19 sati ugošćuju Murvicu iz Crikvenice. Nakon prvih 12 odigranih kola virovitičke Lavice imaju sedam bodova, dok ekipa iz Crikvenice ima samo dva boda koja je osvojila u 12. kolu na svom terenu pobijedivši Dugo Selo.

U srijedu su rukometašice Murvice unaprijed odigrale utakmicu 14. kola sa zagrebačkom Lokomotivom i izgubile 36:21. Prije božićno – novogodišnje pauze rukometašice 1234 Virovitice bile su u odličnoj seriji u kojoj su u pet utakmica osvojile sedam bodova. Jedini poraz su doživjele od koprivničke Podravke Vegete.

Susret s Murvicom je prilika da se nastavi s uspjesima i još više primakne zoni opstanka u ligi. Za to će biti neophodna podrška navijača, koji će sigurno popuniti tribinu u sportskoj dvorani, kako bi podržali svoje rukometašice u pohodu na nove bodove. Iz kluba upozoravaju da svi dođu na vrijeme, jer je kapacitet tribine manji nego u sportskoj dvorani Tehničke škole, pa bi oni koji dođu u posljednji trenutak mogli ostati bez mjesta.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content