VRIJEME JE ZA REVANŠ! Uz podršku domaćih navijača Lavice žele nastaviti uspješan niz u susretu s Dugim Selom

Prošle subote uspješno je riješen prvi od tri uzastopna domaća ispita, pobijeđena je Murvica iz Crikvenice.

Ovog vikenda slijedi drugi nastavak. U Virovitici gostuje Dugo Selo. Igračice Dugog Sela velike su dužnice virovitičkih Lavica. U prvom kolu prošle jeseni, u svojoj prvoligaškoj premijeri, nakon sedam godina, Virovitičanke su izgubile u Dugom Selu 35:24. To je Dugom Selu bila najveća ovosezonska pobjeda. Uz nju, upisale su još dvije, obje na svom terenu protiv Sinja i Dalmatinke iz Ploča.

U spomenutoj utakmici Lavice su postigle samo 24 pogotka, manje su dale samo Lokomotivi (22). Čak su i neprikosnovenoj Podravki Vegeti uspjele zabiti jedan pogodak više. Očito je da će domaći sastav imati niz motiva da se dokaže kako je na svom terenu bolji od Dugog Sela. I to uz pomoć vjerne publike koja će sigurno ponovno napuniti sportsku dvoranu Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić i podržati svoje rukometne “kraljice”.

Jasno je kako treba osvojiti nove bodove. Gošće iz Dugog Sela već četiri kola nisu osvojile ni bod, a u ovoj sezoni sve bodove su osvojile na domaćem terenu. Nadamo se da u Virovitici neće prekinuti ta dva niza. Utakmica između 1234 Virovitice i Dugog Sela igra se u subotu, 1. veljače, zbog međunarodnog rukometnog turnira mlađih kadeta, u nešto kasnijem terminu od 20,15 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content