STJEPAN BOŽIĆ U VIROVITICI! Bivši svjetski boksački prvak po verziji WBF u subotu, 1. veljače stiže u halu Viroexpo

Županijskim sredstvima stvoren je “sportski hram” u središtu Virovitice, u multifunkcionalnoj hali Međunarodnog sajma Viroexpo, a jedna od aktivnosti na brojnim sportskim terenima je i boks, plemenita vještina koja je u gradu prvi put prezentirana 2015. godine, ujedno i godine kada je osnovan Boksački klub Virovitica. Novom dvoranom u Virovitici sport je doživio veliki procvat, a ujedno je narastao i interes za ovu borilačku vještinu.

U nedavnom intervjuu za Virovitički list, licencirani trener i voditelj Škole boksa u Boksačkom klubu Virovitica Milan Šaponja najavio je dolazak bivšeg svjetskog boksačkog prvaka po verziji WBF u supersrednjoj kategoriji (jednoglasnom odlukom sudaca na bodove nakon 12 rundi protiv Nadera Hamdana 2005. godine).

Ostvarile su se tako najave Milana Šaponje, jer ovog vikenda, točnije u subotu, 1. veljače u virovitičku multifunkcionalnu halu Viroexpo stiže Stjepan Božić, kako bi održao seminar za članove Boksačkog kluba Virovitica, ali i sve one koji ga žele vidjeti uživo u “akciji”. Uz demonstraciju boksačkih tehnika, Božić će u teorijskom dijelu seminara odgovarati na sva pitanja iz svijeta boksa.

Za prijave i sve detalje vezane uz seminar, koji počinje u subotu u 15 sati, možete se obratiti porukom u inbox službene facebook stranice Boksačkog kluba Virovitica.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content