STJEPAN BOŽIĆ U VIROVITICI! Bivši svjetski boksački prvak po verziji WBF u subotu, 1. veljače stiže u halu Viroexpo

foto: facebook, S. Božić

Županijskim sredstvima stvoren je “sportski hram” u središtu Virovitice, u multifunkcionalnoj hali Međunarodnog sajma Viroexpo, a jedna od aktivnosti na brojnim sportskim terenima je i boks, plemenita vještina koja je u gradu prvi put prezentirana 2015. godine, ujedno i godine kada je osnovan Boksački klub Virovitica. Novom dvoranom u Virovitici sport je doživio veliki procvat, a ujedno je narastao i interes za ovu borilačku vještinu.

U nedavnom intervjuu za Virovitički list, licencirani trener i voditelj Škole boksa u Boksačkom klubu Virovitica Milan Šaponja najavio je dolazak bivšeg svjetskog boksačkog prvaka po verziji WBF u supersrednjoj kategoriji (jednoglasnom odlukom sudaca na bodove nakon 12 rundi protiv Nadera Hamdana 2005. godine).

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Ostvarile su se tako najave Milana Šaponje, jer ovog vikenda, točnije u subotu, 1. veljače u virovitičku multifunkcionalnu halu Viroexpo stiže Stjepan Božić, kako bi održao seminar za članove Boksačkog kluba Virovitica, ali i sve one koji ga žele vidjeti uživo u “akciji”. Uz demonstraciju boksačkih tehnika, Božić će u teorijskom dijelu seminara odgovarati na sva pitanja iz svijeta boksa.

Za prijave i sve detalje vezane uz seminar, koji počinje u subotu u 15 sati, možete se obratiti porukom u inbox službene facebook stranice Boksačkog kluba Virovitica.

(www.icv.hr, ts)