TVRTKA POSLOVNI PARK Direktor Matija Mustač: Virovitičani na korištenje dobili novo parkiralište sa 118 parkirnih mjesta

Godina 2019. bila je vrlo uspješna za tvrtku Poslovni park Virovitica d.o.o. Uz postojeće djelatnosti koje tvrtka obavlja, poput organizacije i naplate parkiranja, upravljanja i održavanja zgrada, toplinske energija, upravljanje Gradskom tržnicom, Kinom Park i Centrom kulture, od novih djelatnosti u svom poslovanju uveli su i istraživanje i eksploataciju mineralnih sirovina, izradu projekata građenja rudarskih objekata i postrojenja te građenje ili izvođenje pojedinih radova na rudarskim objektima i postrojenjima.

PROJEKTIMA DO POBOLJŠANJA KVALITETE ŽIVOTA GRAĐANA

Što se tiče investicija, četiri najveće koje je tvrtka Poslovni park d.o.o. ostvarila u 2019. godini uvelike su i to pozitivno utjecale na živote Virovitičana.

– Nakon kupnje zemljišta te rušenja stare kuće u Ulici Antuna Mihanovića koja je godinama predstavljala opasnost za prolaznike, krenulo se u izgradnju novog parkirališta i rekonstrukciju postojećeg iza Robne kuće. Krajem listopada tako su Virovitičani na korištenje dobili novo parkiralište sa 118 parkirnih mjesta te dva za punjenje električnih automobila – rekao je direktor Poslovnog parka Matija Mustač.

Izgradnjom parkirališta i obnovom nogostupa u Ulici Tomaša Masaryka omogućeno je 20 novih cjelodnevnih parkiranih mjesta te su roditelji učenika Osnovne škole Vladimir Nazor dobili, u Kiss & Ride sustavu, tri parkirna mjesta za kratkotrajno parkiranje namijenjeno za ostavljanje ili dolaženje po djecu.

poslovni park 1 Custom

Gajeva ulica i Trg Ante Starčevića spojeni su cestom te je izgrađeno i parkiralište.
Što se tiče Kina Park Virovitica, njegovim su radom Virovitičani i više nego zadovoljni. Nabavom novih, posebnih sjedala kakva su i inače u većim kinima u Hrvatskoj, svim ljubiteljima sedme umjetnosti omogućeno je još udobnije gledanje projekcija. Postavljena su 192 sjedala iz čije udobnosti Virovitičani mogu uživati i u filmovima 3D tehnologije, što je također jedna od novosti koju je Kino Park Virovitica uvelo u 2019. godini.

– S kinom smo zadovoljni, i prezadovoljni. Protekle godine imalo je gotovo 12.500 posjetitelja, čime smo premašili 2018. godinu po pitanju posjećenosti za 1.500 posjetitelja – ističe M. Mustač.

S izgradnjom i obnovom se nastavlja i u 2020. godini, otkriva Matija Mustač.

– U Ulici Tomaša Masaryka, iza Općinskog suda, kupit će se zemljište zbog izgradnje parkirališta. Na Trgu bana Josipa Jelačića i u Ulici Stjepana Radića obnovit će se, odnosno asfaltirati parkiralište. Asfaltirat će se i u ulicama Stanka Vraza i Ivana Gundulića. Na Gradskoj tržnici postavit će se stolarija te u starom dijelu tržnice i pločice, a Centru kulture obnovit će se oštećeni i dotrajali pod – zaključuje Matija Mustač.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content