VELIKA POJAČANJA ZA PAPUK Benjamin Radinković i Marin Vratković vratili se u Orahovicu spremni za nove izazove

Nogometaši orahovačkog Papuka u nastavak sezone 3. HNL Sjever ulaze znatno ojačani za dva odlična igrača. Naime, u svoj matični klub iz jelisavačkog Vihora vratili su se Benjamin Radinković i Marin Vratković.

Radinković se vraća nakon što je prošlog ljeta otišao u Vihor, a Vratković je ponovno kod kuće, ali prvi puta u seniorskom pogonu, obzirom da je nakon škole nogometa provedene u Papuku, igrao za Akademiju Krpan-Babić pa potom i nekoliko klubova u seniorskoj kategoriji:

-Drago mi je da smo ponovno u svom matičnom klubu kojem želim pomoći da se što bolje pokaže u trećem razredu hrvatskog nogometa. Sve dečke jako dobro poznajem, gotovo sa svima sam igrao i riječ je sve o odličnim nogometašima. Siguran sam kako uz odličnog trenera Mađarića i ovu sjajnu ekipu možemo puno – rekao je Marin Vratković, a Benjamin Radinković dodao:

-Vratio sam se poslije svega nekoliko mjeseci, većina igrača je još uvijek tu, a ovi koji su došli dok me nije bilo, sve su moji poznanici. Papuk je moj klub, ovo su dečki s kojima sam godinama igrao i sretan sam što sam ponovno tu. Jedva čekam da krene sezona da pokažemo koliko možemo – rekao je Radinković.

Pojačanja su dočekali predsjednik Dalibor Fofonjka i sportski direktor Miroslav Jockov.

-Prije svega moram reći da su obojica naši domaći dečki, mi znamo da su oni vrhunski igrači i s njima smo dobili jako puno. Hvala Vihoru iz Jelisavca na korektnosti, presretni smo što su Benjamin i Marin ponovno dio našeg kluba – rekao je Jockov.

Trener Papuka Stjepan Mađarić također je s osmijehom na licu popratio ove transfere.

-Znam da su oni kvalitetni igrači i na meni je samo da ih što bolje uklopim u momčad. Sada imamo 21 igrača i presretan sam zbog toga, slijedi žestoka borba za dresove, a to je za trenera najljepše – rekao je Mađarić.

Ovime dodajemo kako su klub definitivno napustili Josip Vidaković koji je otišao u Šaptinovce, Dario Periša se vratio u matičnu čačinačku Mladost dok je otišao još i Ante Knežević.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content