Ovog vikenda u Virovitici 14. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete

Prvi vikend u veljači, već četrnaest godina u Virovitici predviđen je za međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete. Organizatorima iz Rukometnog kluba Viro Virovitica problem nisu predstavljali ni radovi u sportskoj dvorani Tehničke škole. Turnir su zadržali u postojećem formatu s tri skupine po četiri momčadi, s tim da će se „ova stožerna“ igrati u dvorani Osnovne škole IBM u Virovitici, a uz dvoranu Osnovne škole u Gradini, igrat će se i u sportskoj dvorani Osnovne škole „August Cesarec“ u Špišić Bukovici.

Na ovogodišnjem turniru sudjeluju tri ekipe iz Slovenije: Gorenje iz Velenja, Slovenj Gradec i Pivovarna Laško iz Celja, dvije iz Mađarske: Pler i Mol Pick Szeged, dvije iz Srbije: Dinamo iz Pančeva i beogradski Partizan, jedna iz Bosne i Hercegovine: Borac iz Banja Luke te četiri hrvatske momčadi: Bjelovar, Maksimir Pastela, PPD Zagreb i domaćin Viro Virovitica. Mladi rukometaši će sigurno privući brojne gledatelje koji će moći vidjeti buduće rukometne zvijezde.

Po tradiciji mlađi kadeti Viro Virovitice igraju u skupini s PPD Zagrebom i Partizanom, dok će im treći suparnik biti mađarski Mol Pick Szeged. Svečano otvorenje turnira je u petak, 31. siječnja u 18 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, a finale se igra na istom mjestu u nedjelju, 2. veljače u 18 sati. (www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

Raspored odigravanja utakmica…

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content