ZMNT “ORAHOVAČKA” ZIMA Gideon brothers bolji od AID Furniture-a, u derbiju večeri Caffe bar Radić slavio protiv Duhova

Na 32. orahovačkom malonogometnom turniru “Zima” i dalje se razigravaju utakmice po skupinama, drugog kruga seniora i početnim ostalih kategorija.

U uzrastu do osam godina odigrane su dvije utakmice. U prvoj je NK Slatina bila bolja od Voćina, a u drugoj Škola nogometa Orahovica od vršnjaka iz NK Fešk Feričanci.

U uzrastu do 10 godina Škola nogometa Fešk bila je uspješnija od Naška iz Našica, a kod ekipa do 12 godina prvo je Voćin svladao Fešk, a potom su Orahovica i Slatina remizirale, da bi mali Slatinčani bili precizniji u udarcima sa šest metara.

U kategoriji do 14 godina odigrana su također dva ogleda, a u prvom je Voćin bio uvjerljiv protiv Đurđenovca, dok je u drugom Fešk bio bolji od vršnjaka iz Orahovice. U kategoriji mjesta odigran je mjesni derbi između dvije momčadi iz Feričanaca, a bolja je bila ona Caffe bara Aloha.

U seniorskom dijelu natjecanja odigrana je po jedna utakmica iz svake skupine drugog kruga. U skupini E Gideon brothers iz Viljeva bez većih je problema svladao đurđenovački AID Furniture, dok je u drugom odigran derbi kola između Caffe bara Radić Našice i orahovačkih Duhova. Poveli su Duhovi pogotkom mladog Lea Kalntenbahera, ali “poništio” ga je Matko Mikola s dva pogotka, čime je odveo Radiće do pobjede.

U narednim danima zbog nastavka školske godine, orahovačka “Zima” svakim danom do poluzavršnice, svoja vrata otvara od 18:00 sati.

Rezultati, ponedjeljak, 6. siječnja:

U-8 ŠN Slatina – NK Voćin 3:1
U-8 ŠN Orahovica – ŠN Fešk 3:2
U-10 ŠN Fešk – Našk Našice 2:0
U-12 ŠN Fešk- NK Voćin 0:1
U-12 ŠN Orahovica – ŠN Slatina 1:1 3:4p
U-14 NK Đurđenovac – NK Voćin 1:4
U-14 ŠN Fešk – ŠN Orahovica 3:1
Mjesta Feričanci Udruga Prijateljstvo – Feričanci CB Aloha 1:2
Seniori E AID Furniture – Gideon brothers 1:3
Seniori D CB Radić – Duhovi 2:1

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content