ZMNT ORAHOVAČKA “ZIMA” Lješnjak United, Gideon brothers Viljevo i Duhovi, novim pobjedama potvrdili dugi krug natjecanja

Posljednjeg natjecateljskog dana u 2019. godini 32. orahovačkog malonogometnog turnira “Zima”, nastavljeno je razigravanje po skupinama u svim kategorijama te “čekiranje” karata za drugi krug.

Dan je započeo uvjerljivom pobjedom mališana Slatine do osam godine protiv vršnjaka iz Čačinaca, a potom su odigrane dvije utakmice igrača do 12 godina. U prvoj su mali nogometaši feričanačkog FEŠK-a bili bolji od čačinačke Mladosti, dok su u drugoj orahovački Prijatelji pokazali odličan nogomet zasluženo svladavši Apokalipsu.

U utakmici uzrasta do 16 godina Škola nogometa FEŠK bila je uvjerljiva kontra Sparte, potom su svoje utakmice odigrali juniori. U prvom ogledu OPG Rukavina Crkvari i Error 404 odigrali su odličnu utakmicu i pokazali da se radi o momčadima koje će se boriti za sam vrh natjecanja. Završilo je neodlučenih 1:1, a mirniji u šestercima za plasman bili su Crkvarčani.

U konkurenciji mjesta kombinacija susjednih mjesta Stara i Nova Jošava te Crkvari bila je bolja od Donje Pištane i tom pobjedom se približila drugom krugu. U seniorskom dijelu odigrane su tri utakmice. U skupini B čačinački Lješnjak United je sjajnom utakmicom deklasirao našičke “Majice tisak”, uz tri pogotka briljantnog Domagoja Ninčevića. Lješnjaci su trijumfom potvrdili ulazak u drugi krug.

U skupini A prošlogodišnji pobjednici Gideon Brothers iz Viljeva upisao je i drugu pobjedu, kao i orahovački Duhovi, čime su obje momčadi osigurale ulazak u drugi krug. Posljednje utakmice prvog kruga već polako pokazuju s kojim se momčadima može računati u samoj završnici, no kako kaže ona dobra stara, “lopta je okrugla”, pa je tako u posljednjim kolima uvijek moguće pokoje iznenađenje.

U svakom slučaju, ono što je najvažnije, orahovački hakl bit će do samog kraja neizvjestan s puno jakih i kvalitetnih, ali podjednakih momčadi, što je na kraju krajeva najveći dobitak za publiku.

Rezultati, ponedjeljak, 30. prosinca:

U-8 NK Mladost – ŠN Slatina 0:7
U-12 ŠN FEŠK – NK Mladost 3:1
U-12 ŠN Slatina & MNK Apokalipsa – Prijatelji 0:2
U-16 ŠN FEŠK – MNK Sparta 3:0
Juniori Error 404 Mario Gold – OPG Rukavina 1:1 (3:4)
Juniori Kinder surprise – ŠN FEŠK 1:2
Mjesta ST.Jošava/N.Jošava/Crkvari – Donja Pištana 4:1
Seniori B Lješnjak United – Majice tisak 6:2
Seniori C Gideon brothers – MNK Apokalipsa 4:2
Seniori C Duhovi – Mali Duhovi 12:7

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content