DOM ZA STARIJE OSOBE BATURINA Kroz kvalitetnu njegu i posvećenost želimo da se svi naši korisnici osjećaju kao kod kuće

Dom za starije osobe Baturina na prostoru od čak 4500 četvornih metara nudi smještaj i prateće sadržaje za ukupno 199 korisnika. Koncipiran je tako da prizemlje i prvi kat budu prilagođeni pokretnim korisnicima, dok je na drugom katu prostor predviđen za nepokretne korisnike. Dom je povezan s dva lifta. Prizemlje je podijeljeno na ekonomski dio i dio za korisnike.

Osim recepcije, ondje se nalazi prostor za sestre, prijem korisnika, prostor za fizikalnu terapiju i 36 dvokrevetnih soba, od kojih svaka ima svoju kupaonicu. U prizemlju je i velika moderna kuhinja, praonica rublja i prostor za osoblje, kao i restoran te kafić na otvorenom. Ispred Doma nalazi se prostrano parkiralište sa čak 70 mjesta, koje uz same korisnike mogu koristiti svi oni koji im dolaze u posjet.

baturina 1

– Korisnicima Doma, uz kvalitetnu zdravstvenu skrb i njegu, omogućujemo fizikalnu i okupacionu terapiju, a posebne sadržaje poput izleta i zabavnog programa kreiramo u skladu sa željama korisnika. Imamo zabave, druženja, proslave rođendana i blagdana. Za proljeće planiramo urediti voćnjak i povrtnjak te parcele sa cvijećem, upravo po želji naših korisnika koji žele uživati u prirodi. Kroz kvalitetnu njegu i posvećenost želimo da se svi naši štićenici osjećaju kao kod kuće – istaknula je Jasminka Baturina.

Cijene smještaja ovise o tome je li korisnik sam u sobi ili je u dvokrevetnom apartmanu, je li pokretan, polupokretan ili nepokretan. Kreću se od 4500 do 7000 kuna po osobi. Dom se može pohvaliti srdačnim i profesionalnim osobljem, brzom i stručnom uslugom, dostupnošću i modernim sadržajima prilagođenima korisnicima. Mjesto u Domu možete rezervirati već danas.

baturina 5

Potražite Dom za starije osobe Baturina u Virovitici, na adresi Franjevačka ulica 13, a za sve informacije tu su i brojevi telefona: 385 33 618 800, broj mobitela +385 99 215 3722, odnosno društvene mreže Facebook i Instagram.

(promo)

[g-gallery gid=”576100″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content