Dovođenjem pet igrača Suhopolje pojačalo igrački kadar: Prvo ime prijelaznog roka Ante Mikulić

Za razliku od jeseni, zimski prijelazni rok za suhopoljskog nogometnog četvrtoligaša bio je plodan. Klubu su pristupila četvorica igrača, dok je jedan prelazak u postupku.

Renato Jularić ljetos je prešao iz Pitomače u Viroviticu, gdje je odigrao tek par utakmica. Zbog poslovnih obveza nije mogao biti redovit na treninzima, pa je odlučio preći u Suhopolje gdje su manje igračke obveze.

Marin Đurđević je došao također iz trećeligaša Virovitice. On je prije dvije sezone već igrao za Suhopolje.

Josip Điketa dolazi iz Vodnjana, a u svojoj karijeri igrao je za niz klubova iz virovitičke okolice: Viroviticu, Rezovac, Sveti Đurađ, No Limit i Lukač 05.

IMG 8628 Custom 1

Ante Mikulić ljetos se vratio iz Austrije gdje je četiri godine igrao za Wien 1980. i Stinatz. Prije toga je igrao za milanovački Sokol, Viroviticu i Suhopolje. Jesen je odigrao u Bratstvu iz Gornjeg Bazja, gdje je nosio igru županijskog prvoligaša Školskog vrta. Odlučio se za izazov u višoj ligi. Između nekoliko unosnih ponuda  i nakon dosta pregovora odlučio je doći u suhopoljski Park, gdje bi uz Ivana Ibriksa trebao biti ključni igrač vezne linije.

Idućih dana očekuje se još istupnica iz Prugovca za Franju Farkaša čime bi trener Tomislav Filipović zaokružio igračku križaljku, s kojim će imati respektabilan sastav za sredinu tablice 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u proljetnom dijelu sezone.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content