DVD Gradina održao redovnu izvještajnu skupštinu: Podijeljene zahvalnice i uvjerenja o usavršavanju

U subotu je održana redovita 109. izvještajna sjednica skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gradina. Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Gradina Mario Milković. Na početku skupštine pozdravio je župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića koji je u svom obraćanju pohvalio rad DVD-a Gradina kao i svih vatrogasaca za području Virovitičko-podravske županije. Osim toga, u Gradini je bio i predstavnik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mirko Solar, načelnik Općine Gradina i predsjednika VZO-a Gradina Marko Ajček.

dvd gradina 14

Bila je tu i predstavnica VZO-a Gradina tajnica Marijanu Milovanović, počasni zapovjednik VZO-a Gradina Milenko Milovanović, počasni članovi DVD-a Gradina Dragan Špoljarić i Milan Majetić, prijateljska društva DVD Suhopolje, Špišić Bukovica, Gornje Bazje, Brezovica, Budakovac i Rušani.

Izvješće o radu DVD-a Gradina u protekloj 2019. godini podnio je zamjenik zapovjednika DVD Gradina Igor Kljak. Nakon financijskog izvješća za proteklu godinu i plana rada DVD-a Gradina za 2020. godinu, podijeljene su zahvalnice sponzorima, pohvalnice najmlađim članovima i njihovim voditeljima za ostvarene rezultate na natjecanjima u protekloj godini te uvjerenja o usavršavanju članovima DVD-a Gradina. (Facebook, DVD Gradina)

[g-gallery gid=”581531″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content