DVD-u Kozice uoči izvještajne skupštine uručeno vatrogasno kombi vozilo

Vatrogasaci DVD-a Kozice i gosti okupili su se ispred vatrogasnog spremišta u Kozicama gdje je župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije Nova Bukovica vlč. Mario Matijević blagoslovio novo vatrogasno kombi vozilo koje je ovo Društvo dobilo donacijom iz austrijskog Tirola, a potom je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Slatina Stjepan Venus predao ključeve vozila zapovjedniku DVD-a Kozice Ivanu Medvedu (Draženovom).

Nakon primopredaje vozila, u sali kozičkog Mjesnog doma održana je redovna godišnja izvještajna DVD-a Kozice. Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Kozice Ivan Medved (Anin) koji je potom podnio izvješća o radu Upravnog odbora i zapovjedništva tijekom 2019. godine, kao i plan rada i financijski plan za 2020. godinu, dok je financijsko izvješće za 2019. godinu podnio blagajnik Luka Zagorac.

Nakon što su sva izvješća jednoglasno usvojena, čestitke na radu u protekloj godini i dobivenom vozilu, uz velike pohvale i želje da se nastavi uspješan rad i u narednom razdoblju članovima DVD-a Kozice, uputili su predsjednici DVD-a Donji Meljani, Sladojevački Lug, Sladojevci, Bakić i Darda, zatim predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Kozice Dario Medved, te u ime Vatrogasne zajednice grada Slatine predsjednik Branko Belošević i tajnik Dragan Medvedović.

Nastavak odlične suradnje istaknuo je i zapovjednik JVP Slatina Stjepan Venus koji je tom prigodom operativnim vatrogascima DVD-a Kozice uručio iskaznice, koje je zaslužilo njih deset: Tomislav Vidas, Antonia Medved, Drago Kiš, Marko Medved, Mihael Funko, Dalibor Medved, Dražen Medved, Robert Filković, Marko Filković i Silvija Vukovski.

U ime Grada Slatine nazočne je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za razvoj Marin Kokorić, dok je predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić, također pohvalivši njihov rad, istaknuo angažman uključivanja što više djece i mladih koji su nada za nastavak tradicije ovog vatrogasnog društva. (www.icv.hr, ADF i MF; Fotografije D. Fišli)

[g-gallery gid=”577848″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content