FOTO Društvo prijatelja Hajduka Virovitica organiziralo pet akcija učlanjenja pod geslom “Tebi za rođendan”

U sklopu proslave 109. rođendana splitskog kluba, Društvo prijatelja Hajduka Virovitica kampanjom “Tebi pripadam” (proteklog vikenda akcijom “Tebi za rođendan”) organiziralo je tri akcije učlanjenja na području Virovitičko-podravske županije (Virovitica, Voćin, Ćeralije) te dvije na prostoru Bjelovarsko-bilogorske županije (Grubišno Polje i Đulovac).

Društvo prijatelja Hajduka Virovitica prošlu godinu je završilo sa 182 člana, a početkom ove godine počela je akcija plaćanja članarine za 2020. godinu. Do sada je preko 120 članova uplatilo članarinu. Među njima je 72 u akciji “Tebi za rođendan”, među kojima je 45 novih, koji do sada nisu bili članovi Društva prijatelja Hajduka. Svojom aktivnošću tijekom godina izbili su na 19. mjesto Društva prijatelja Hajduka na svjetskoj razini.

U sklopu projekta otkupa dionica “Za sva vrimena” odrađeno je deset novih donatora, a akcije udruženja planiraju se još održati i u Slatini, Svetom Đurađu, Špišić Bukovici i Pitomači, dok će završna akcija biti održana u Virovitici 11. travnja.

Dodajmo još kako Udruga organizira zajednički odlazak na utakmicu između Slaven Belupa i Hajduka u Koprivnici 15. veljače, a svi zainteresirani informacije mogu dobiti na facebook stranici Društvo prijatelja Hajduka Virovitica.

(www.icv.hr, DPH Virovitica)