FOTO Održana izvještajna skupština Nogometnog kluba Gradina: Cilj je povratak u društvo županijskih prvoligaša

Proteklog vikenda održana je godišnja izvještajna skupština jesenskog prvaka 2. županijske nogometne lige Zapad – Gradine.

U Vatrogasnom domu u Gradini okupili su se uprava, sadašnji igrači svih uzrasta, bivši igrači, članovi, simpatizeri i sponzori. Skupštinom je predsjedao nekadašnji dugogodišnji igrač Zoran Novković.

Predsjednik Kluba Željko Ronik izvijestio je nazočne o protekloj uspješnoj sezoni, osvojenoj tituli jesenskog prvaka sa željom da se nastavi s dobrim igrama i u proljetnom dijelu sezone kako bi se osigurao povratak u 1. županijsku nogometnu ligu, gdje je Gradini svakako mjesto. Isto tako naglasio je rad škole nogometa te se zahvalio trenerima Marijanu Puškariću, Mirku Jagarincu, Vladimiru Puškariću i Zvonimiru Juhasu na radu. Gradinjani su ponosni i na tradicionalni memorijalni turnir u spomen na svoje igrače Nikolu Duvnjaka i Marka Tovarovića.

IMG 393eccac94e19dd5e8715192ac2f997a V

-Zahvaljujući financijskoj potpori Županijskog nogometnog saveza i Općine Gradina tijekom prošle godine postavljen je suvremen sustav navodnjavanja nogometnog terena – naglasio je predsjednik Ronik te se zahvalio predsjedniku Županijskog nogometnog saveza Đuri Bukviću i članovima Izvršnog odbora ŽNS VPŽ te općinskoj upravi Gradina.

Podnesena su izviješća o financijskom poslovanju i radu Nadzornog odbora koja su jednoglasno usvojena. Rad Skupštine NK Gradina pozdravili su i čestitali na uspješnoj sezoni general Đuro Dečak, Drago Špoljarić – počasni građanin Gradine, načelnik općine Marko Ajček te predstavnici klubova i Udruga s područja općine te Kruno Moslavac, tajnik ŽNS VPŽ.

IMG 751adde8727f479444e541308a17e2ce V

U nastavku Skupštine tajnik kluba Slavko Modrić naglasio je potrebu obnove zgrade sportskog centra, izgradnje manje tribine te terena s umjetnom travom za što je već izvršen dio pripremnih radova. Ovakve planove podržao je načelnik općine Marko Ajček i obećao maksimalnu pomoć Općine.

Na kraju službenog dijela Skupštine uručene su prigodne nagrade: generalu Đuri Dečaku zlatna plaketa kluba i dres sa brojem 9 kao bivšem zaslužnom treneru i donatoru, Dragi Špoljariću zlatna plaketa i dres sa brojem 1 kao dugogodišnjem vrataru i donatoru kluba te Ivi Pšihistalu za 50 godina aktivnog rada u Klubu.

Svoju snagu momčad Gradine pokazala je na terenu, gdje je pobijedila županijskog prvoligaša Voćin 4:0. Strijelci su bili Dino Milinović dva puta te Valentino Kaladić i Goran Duvnjak po jednom.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”580488″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content