FOTO Održana skupština Udruge dijabetičara Virovitice: Ova udruga i dalje prednjači po broju aktivnosti u regiji

- PROMO -

U Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici održana je godišnja izvještajno–izborna skupština Udruge dijabetičara Virovitice.

Podneseni su izvješće o radu, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora i izvješće Kluba roditelja, djece i mladih dijabetičara iz kojega je nedavno nastala Udruga dijabetes klub tip 1.

Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2020. godinu. Ove godine planiran je nastavak bogate aktivnosti Udruge s nizom stručnih predavanja, izleti u prirodu i druženje s drugim udrugama dijabetičara. Zbog osnutka nove Udruge dijabetes klub tip 1 ova skupština je dijelom bila izborna. Na upražnjena mjesta u Upravnom odboru izabrani su Franjo Lazić, Blaženka Mihelčić i Zdravko Bunjevac.

IMG 1913 Custom

Stručno predavanje Život s dijabetesom održala je Suzana Cindrić, dipl. medicinska sestra. U predavanju je iznijela povijesni pregled liječenja i dijagnosticiranja dijabetesa od antike do naših dana. Rad Udruge i skupštine pozdravili su gosti: Alen Bjelica, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice te predstavnici udruga dijabetičara iz Garešnice, Slatine, Našice i Orahovice.

Predsjednica Udruge dijabetičara Virovitice Zdenka Mikulčić – Drakulić pozvala je sve susjedne udruge na daljnju suradnju nudeći svaku pomoć novoosnovanoj Udruzi dijabetes klub tip 1 u Virovitici.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”582581″]

Povezane vijesti

Skip to content