FOTO Turanovac pobijedio u Okrugljači, Podgorje svladalo Sokole, juniori Suhopolja bolji od Bilogore 1947.

Nogometni ligaši proteklog su vikenda nastavili s odigravanjem pripremnih utakmica za proljetni dio sezone.

Nakon poraza od milanovačkog Sokola, nogometaši Graničar Bušetine još su jednom poklekli na svom terenu u Okrugljači od županijskog drugoligaša. Ovog puta su izgubili od Turanovca, koji je prije nekoliko dana počeo s pripremama. Pobjedonosni zgoditak postigao je Josip Draganić na izvrsnu asistenciju novog pojačanja Miroslava Šklebara sredinom drugog dijela. Domaći su imali priliku za izjednačenje iz kaznenog udarca, međutim najbolji domaći strijelac Karlo Petrinić nije uspio svladati gostujućeg čuvara mreže Natanaela Vidaka.

IMG 0120 Custom

-Ova utakmica je samo prvi korak u uigravanju naše momčadi. Nakon samo nekoliko treninga ne možemo govoriti o tome kako će to izgledati kada počne prvenstveno natjecanje – nakon utakmice je rekao trener Turanovca Stjepan Pleše.

Juniori Suhopolja su odigrali pripremnu utakmicu sa seniorskim sastavom Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice i pobijedili 3:2. Zgoditke za Suhopolje su postigli Danijel Kašćel, Mateo Pšihistal i Ivan Jugović, dok su strijelci za goste bili Borko Leš i Enio Kirin – domaći igrač, koji je nespretno svladao svog vratara.

U Podgorju su snage odmjerila dva virovitička županijska drugoligaša, istoimeni domaćin i milanovački Sokol. Gosti su poveli autogolom domaćeg veznjaka Luke Vukšića, da bi do kraja utakmice domaći došli do pobjede 2:1 zgodicima Tomislava Krmpotića i Matije Horvata.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”580388″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content