Kako do kredita od „nula posto kamata“ doznajte na radionici “Program poticanja mladih, žena i poduzetnika početnika” 27. veljače

Virovitičko-podravska županija u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije d.o.o. organizira radionicu na temu „Program poticanja mladih, žena i poduzetnika početnika“ na kojoj ćete moći doznati što vam je potrebno da biste dobili „kredite od nula posto kamata“. Cilj programa je poticanje razvoja poduzetništva na području Virovitičko-podravske županije. Naime, župan VPŽ Igor Andrović potpisao je ugovor o suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj o sufinanciranju kamatne stope na kredite tako da će kamata na niže navedene linije kredita iznositi 0 posto, odnosno 2 posto kamate poduzetnicima sufinancirat će Virovitičko-podravska županija.

Prihvatljivi prijavitelji su trgovačka društva, obrti i OPG, a koji su:

– mladi poduzetnici (do 40 godina starosti vlasnika ili nositelja OPG)
– poduzetnici početnici odnosno oni koji posluju manje od dvije godine
– žene poduzetnice odnosno one koje imaju više od 50 posto vlasničkog udjela

Prihvatljive aktivnosti su: ulaganja u osnovna sredstva, materijalnu i nematerijalnu imovinu, modernizacija poslovanja, uvođenje novih tehnologija, povećanje kapaciteta (uključujući i turističke), razvoj i uvođenje novih proizvoda i usluga, poticanje zapošljavanja ali i za obrtna sredstva najviše 30 posto od ugovorenog iznosa kredita.

Radionicu će voditi Boris Čagalj, rukovoditelj HBOR-ovog ureda u Osijeku kao i stručne službe Virovitičko-podravske županije i Poduzetničkog inkubatora VPŽ d.o.o. Radionica će se održati 27. veljače od 11 do 12:30 sati u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije d.o.o., u Poduzetničkoj zoni II 18 u Virovitici. (inkubatorivpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content