NASLOVI ZA SLATINU I VIROVITICU Završeno 12. Zimsko prvenstvo mlađih uzrasnih kategorija U-9 i U-13

U sportskoj dvorani Osnovne škole u Voćinu odigrana je završnica 12. Zimskog prvenstva u malom nogometu mlađih uzrasnih kategorija Virovitičko–podravske županije u organizaciji Županijskog nogometnog saveza.

U uzrastu U-13 naslov najbolje ekipe osvojila je Virovitica, koja je u polufinalu bila bolja u gradskom derbiju od No Limita 3:0, dok rezultat finala u kojemu je pobijedila Voćin 5:0 pomalo “zavarava”. Domaći igrači su uspješno parirali Virovitičanima dvadesetak minuta ne uspijevajući iskoristiti nekoliko odličnih prilika. Tek su u posljednjoj dionici “narančasto–crni” došli do uvjerljive pobjede na krilima svog ponajboljeg igrača Matka Moslavca, koji je tako proslavio i svoj rođendan.

Puno više uzbuđenja je bilo u uzrastu U-9. Jedino je u prvoj polufinalnoj utakmici Slatina bila uvjerljiva u susretu s Viroviticom 3:0. U drugom polufinalu desetkovani No Limit je vodio u susretu sa Suhopoljem do pretposljednje minute, kada su “žuto–zeleni” poravnali i izborili penale u kojima su nakon pet serija na kraju bili bolji.

Utakmica za treće mjesto donijela je drugi puta gradski derbi. No Limit je poveo i tek tri minute prije kraja Virovitica je uspjela izjednačiti. U penalima uspješniji je bio No Limit osvojivši broncu.

Finale je donijelo izjednačenu utakmicu Slatine i Suhopolja u kojoj su Slatinčani na kraju minimalno pobijedili. Medalje i pehare su podijelili virovitičko–podravski župan Igor Andrović i načelnik općine Voćin Predrag Filić.

Nogometni klub “Voćin” se pokazao kao susretljiv domaćin, a njihovi mladi nogometaši kao odlični igrači.

Rezultati:

U-13

Polufinale:

Voćin – Pitomača 3:0
Virovitica – No Limit 3:0

Utakmica za treće mjesto:

Pitomača – No Limit 4:2

Finale:

Voćin – Virovitica 0:5

U-9

Polufinale:

Slatina – Virovitica 3:0
Suhopolje – No Limit 1:1 – nakon penala 4:3

Utakmica za treće mjesto:

Virovitica – No Limit 1:1 – nakon penala 2:3

Finale:

Slatina – Suhopolje 1:0

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”580128″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content