Ne prodaju se samo automobili: Kreće najzanimljivija i ‘povijesna’ javna dražba u Hrvatskoj

U subotu, 8. veljače će se u Narodnom sveučilištu ‘Sesvete’ održati usmena javna dražba državnih pokretnina, objavio je TRCZ na svojim web stranicama, piše Poslovni.hr.

Osim automobila, po prvi puta na licitaciji će se naći ukupno šest naplatnih kućica. Dvije kućice kreću s početnom cijenom od 2600 kuna, a ostale četiri po 5400 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, HP – Hrvatska pošta d.d., Hrvatska radiotelevizija, Hrvatske autoceste d.o.o., Hrvatske vode, Hrvatski hidrografski institut, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo uprave, Nastavni zavod za hitnu medicinu.

Dražba će u subotu početi u 9 sati. Ponuditelji će moći odabrati željeno vozilo, skupinu vozila, radni stroj ili opremu birajući među 207 predmeta prodaje.

Ponuditelj može postati svaka osoba koja uplati jamčevinu, to jest, novčani polog za predmet prodaje.

Iznos jamčevine izražava se i uplaćuje u kunama, a izračunava se množenjem iznosa početne cijene predmeta prodaje s deset posto. Minimalna jamčevina iznosi 200 kuna. Jamčevina mora biti evidentirana na računu društva TRCZ Automobili d.o.o. do petka, 07. kolovoza 2020., u 12:00 sati.

Pogledajte što je sve u ponudi.

(poslovni.hr)