Nogometaši čađavačke Mladosti nakon prozivke odigrali prvu pripremnu utakmicu s Podravcem iz Sopja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni klub Mladost 1930. Čađavica započela je s pripremama za proljetni dio prvenstva prozivkom u prostorijama kluba.

Na prozivku se odazvalo 20 igrača, a pozdravili su ih predsjednik Mladosti Mario Car, načelnik općine Čađavica Mirko Rončević i Berislav Martinčević, ispred Upravnog odbora kuba te im poželjeli puno sreće, zdravlja i sportskih uspjeha.

– Očekujemo i neka pojačanja, ali o tome još ne mogu ništa reći. Cilj nam je poboljšati trenutnu situaciju na tablici na kojoj smo deseti te biti među prve tri-četiri momčadi prvenstva 1. županijske nogometne lige – istaknuo je predsjednik Kluba Mario Car.

Nakon prozivke odigrana je pripremna utakmica na kojoj je Mladost 1930. ugostila Podravac iz Sopja, također člana 1. ŽNL. U fer i korektnoj utakmici rezultat je na kraju bio 1:1. Poveli su Sopjani zgoditkom pridošlice u klub Zdenka Lončareka, a Čađavčani su izjednačili iz kaznenog udarca, gol je postigao Robert Sudarić.

– Hvala domaćinima na korektnoj igri te im želimo puno uspjeha u proljetnom dijelu prvenstva – zahvalili su se na domaćinstvu iz Uprave sopjanskog Podravca.

(www.icv.hr, adf)