NOVI KOŠARKAŠKI USPJESI Ivan Mucak, Damjan Pažin i Nikola Ferenčević među najboljim igračima lige u svom godištu

Po završetku liga mlađih dobnih kategorija: lige M-13 (mlađi kadeti), lige M-15 (kadeti) i lige M-17 (stariji kadeti), članovi, igrači i uprava Košarkaškog kluba VIRKA Virovitica mogu biti više nego zadovoljni sezonom gdje su u sva tri godišta ostvarili zapažene rezultate.

Tako su ovog vikenda u “najbolju” selekciju M-15 cijele lige pozvana dva igrača VIRKE, Damjan Pažin i Ivan Mucak. Prema statistici povjerenstva lige najbolji strijelac u odigranih 14 utakmica je upravo igrač Damjan Pažin sa ukupno postignutih 309 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U selekciju M-17 pozvan je igrač Nikola Ferenčević, koji je na osmom mjestu strijelaca lige sa postignutih 278 koševa u 12 utakmica i na četvrtom mjestu po postignutim tricama, kojih je ubacio 28 u 12 utakmica.

Kada se sagledaju ekipni rezultati i pojedinačno po svim selekcijama Košarkaški klub VIRKA može biti i više nego zadovoljan učinjenim u ovoj sezoni.

-Treba nastaviti sa još više entuzijazma i ulaganja u mlade snage koje će uz stalni rad, zalaganje i učenje sigurno biti svijetla budućnost našeg kluba, koji i bazira svoj rad na mladima. Čestitke svim igračima našeg kluba kao i pojedincima na postignutim rezultatima – poručili su iz KK VIRKA Virovitica.

(www.icv.hr, KK VIRKA Virovitica)