Olujni vjetar napravio štetu diljem županije: Rušio stabla, nosio krhotine, a u Virovitici za dlaku izbjegnuta tragedija

Jak vjetar koji je puhao protekla dva dana radio je kaos diljem županije. Olujni udari su rušili stabla, a neka od njih su završila na prometnicama i zablokirala promet. U tim trenucima su se iskazali vatrogasci koji su brzim intervencijama stabla uklanjali s prometnica. Tako je bilo u utorak u Dugoj Međi i Slatini, a u srijedu u Starogradačkom Marofu.

Stablo je tijekom jučerašnjeg dana palo i u Virovitici u Masarykovoj ulici, a vjetar je podignuo dio krova na zgradi u centru Virovitice, u kojoj se nalazi naša medijska kuća, te je samo pukom srećom izbjegnuta tragedija. Naime komad lima zapeo je za čeličnu užad i tako “poklonio” dodatno vrijeme za intervenciju djelatnicima tvrtke koja je zadužena za održavanje zgrade. Mogućnost da netko nastrada zaista je bila velika jer se zgrada nalazi u neposrednoj blizini Gradske tržnice i oko nje je u svakom trenutku prolazi velik broj ljudi, a također ju okružuju i brojna parkirališta. (www.icv.hr)

Collage Fotor 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content