POSTANI NOGOMETNI SUDAC Zbor nogometnih sudaca pri Županijskom nogometnom savezu organizira tečaj za nove suce

Zbor nogometnih sudaca pri Županijskom nogometnom savezu Virovitičko-podravske županije organizira tečaj za nove nogometne suce pripravnike.

Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 35 godina.

Ispit ne može polagati:

a) osoba koja je pravomoćnom sudskom presudom osuđena za kazneno djelo, kao i osoba protiv koje se vodi kazneni postupak;

b) osoba koja je diskvalificirana odlukom mjerodavnog odbora sportskog saveza;

c) osoba s tjelesnim nedostacima ili zdravstvenim nalazima koji bi mogli onemogućiti normalno obavljanje dužnosti nogometnog suca.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni dostaviti prije polaganja ispita.

Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti:

a) domovnicu (fotokopija);

b) kratki životopis s osvrtom na sportski rad;

c) dokaz o igračkom stažu (beneficirani staž);

d) potvrdu o nekažnjavanju koju daje ovlašteno tijelo;

e) liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti.

Prijave se mogu poslati na e-mail: [email protected] do 1. ožujka sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona (mobitela), e-mail adresa ili da se jave tajniku komisije Kristijanu Strusi (098 710 163) ili Gojku Babiću (098 373 138).

Tečaj za nogometne suce počinje 2. ožujka 2020. godine u 18,30 sati u Virovitici, u sali za sastanke Županijskog nogometnog saveza, Stanka Vraza 15. Svu gore navedenu dokumentaciju biti će potrebno dostaviti do početka tečaja (može i na samom početku tečaja).

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content