S Niba Toursom otputujte u Crnu Goru, jednu od najljepših zemalja na Balkanskom poluotoku

U Crnoj Gori se vrlo često u istom danu možete kupati na Jadranskom moru i skijati na skijalištima na planinama u unutrašnjosti. Jednako tako u Crnoj Gori postoji mnogo mjesta koja su u svijetu jedinstvena i neponovljiva:

Boka Kotorska je najljepši zaljev na Mediteranu i jedinstven prirodni fenomen. Grad Kotor je jedan od najstarijih na Jadranskoj obali a crkva Svetog Tripuna u Kotoru najstarija u Europi! Cetinje je najviša europska prijestolnica ali ovaj podatak nikako nije jedini koji bi Cetinje izdvojio od ostalih.

Budva je svakako najveći turistički centar u Crnoj Gori čuvena po starom gradu, legendama, dobro provodu i lijepim plažama. Jedna od njih je i plaža Bečići koja je svojevremeno proglašena za najljepšu u Europi. Velika Ulcinjska plaža je jedna od najvećih, duga čak 13 km na čijem kraju se nalazi jedinstveno riječno-morski otok Ada Bojana koja je čuvena kao naturistički raj na zemlji.

Posjetite ovu prekrasnu zemlju s Niba Toursom 3 dana autobusom, od 01. do 03. svibnja 2020. Ovo je plan putovanja:

1.DAN:

Polazak u noćnim satima s mjesta prema dogovoru iz Virovitice i Koprivnice. Vožnja autobusom turističke klase u smjeru Dalmacije s usputnim pauzama tijekom puta radi odmora. Nakon prelaska državne granice vozit ćemo se Bokokotorskim zaljevom prema Herceg Novom, rodnom gradu Sv. Leopolda Bogdana Mandića, gdje ćemo vidjeti župnu crkvu Sv. Jeronima i svetište Sv. Leopolda. Nastavak vožnje prema Perastu– gradu od kamena i po dolasku slijedi šetnja uz more, te ukrcaj na brod i posjet otočiću Gospe od Škrpjela. Umjetni otočić i kapela podignuti su u znak zahvalnosti Gospi za ozdravljenje jednog od dvojice braće koji su na tom mjestu pronašli Gospinu sliku. Razgled muzeja i crkve uz stručno vodstvo upravitelja svetišta. Nakon kratke pauze nastavak puta do Kotora, rada trgovaca i moreplovaca, koji ćemo razgledati uz lokalnog vodiča: gradske zidine, glavna Morska vrata, glavni trg, katedrala, pomorski muzej, Trg od oružja, Trg od brašna, Trg Sv. Luke. Odlazak do Budve i smještaj u hotelu Park***. Večera. Noćenje.

2.DAN:

Doručak. Nakon doručka odlazak prema Ulcinju, grada na jugu Crne Gore. Na putu do Ulcinja s vidikovca ćemo pogledati najpoznatiji otok hotel- Sv. Stefan, najluksuznije mjestu u Crnoj Gori. Ova destinacija nije samo slikovita nego ima bogatu kulturu i povijest. Po dolasku u Ulcinj slijedi kratka šetnja i razgled, te slobodno vrijeme za kavu i ručak. Nakon Ulcinja odlazimo prema Manastiru Praskvica s kojem ćemo uživati u pogledu na budvansku rivijeru i nastavak puta prema Budvi. Po dolasku u Budvu susret sa lokalnim vodičem i odlazak u razgled grada. Razgledat ćemo Stari grad – srce Budve u kojem se nalaze najvažniji kulturno- povijesni spomenici, Citadela, Gradski bedemi, crkva Sv. Jovana Krstitelja, ckrva Svete Trojice, te Statua Balerine. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

3.DAN:

Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja preko mjesta Tivat, te trajektom preko zaljeva Boke, od Lepetana do Kamenara i nastavak vožnje do Dubrovnika. Po dolasku u Dubrovnik slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u staru dio grada. Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup, gradske zidine. Nakon razgleda slobodno vrijeme za kavu i ručak. Povratak kući očekuje se u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 1.160,00 kn

Cijena je formirana na bazi 40 osoba.

Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, smještaj u Hotel Park*** na bazi 2 polupansiona, prijevoz trajektom Kamenari- Lepetane, ulaznica za trajekt, ulaznicu i vođenje po otočiću Gospe od Škrpjela, lokalni vodič za Budvu, Kotor i Dubrovnik, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja, troškova pomoći povratka u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškovi realizacije i organizacije, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

Fakultativa- izlet Sv. Stefan- 10,00 EUR

Način plaćanja: mogućnost obročnog plaćanja aranžmana – do 5 rata!

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content